mandag 15. juli 2019

Kid interiør kundeavis

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. INTERIØRY FÅ DET FINT. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Finn flotte tilbud her! Kid er Norges ledende innen interiørtekstiler, og finnes på små og store steder, som f. Det er solskjermingsdager hos Kid. Kid Interiørs tilbud i Tilbo. Spar opptil på persienner, lameller, plissegardiner og rullegardiner. Se mer og kjøp online eller i butikk.


Som medlem i Kid interiørklubb får du mange gode tilbud. Kjøkken Baderom Interiør Barnerom.

Hos Kid finner du en mengde interiør til hjemmet: Lykter, krukker, småmøbler med mer. Forny boligen med enkle grep. Bestill fra vår nettbutikk i dag! I ukens kundeavis finner du stilige nyheter og masse inspirasjon!


Vår nye kundeavis er her! Klikk og les kundeavisen. Her er vår nye kundeavis , full av inspirasjon og høstens interiørtrender! Kundeavisen gjelder i perioden 02.


Vi tar forbehold om trykkfeil, varierende vareutvalg og utsolgte varer. Size:(w)55mmx(h)98mm. Ta en titt i vår nye kundeavis for inspirasjon og gode tilbud!


Høstkos - ny kundeavis ute nå! Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Har du glemt kontoen din? Sammen kan vi handle med hjertet. Les mer om Handle med hjertet på kid.


Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål.

De har i dag over 1heleide butikker over hele landet med over 9dedikerte medhjelpere. På nettbutikken finner du pyntegjenstander og interiørvarer til alle rom i hjemmet. Kataloger fra Kid interiør. Legg Kid interiør til dine favoritter!


KID ØNSKER Å FORNYE NORSKE HJEM! I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Last ned vår APP og få alle tilbud rett på mobilen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg