onsdag 5. juni 2019

Tilbords georg jensen

Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Her finner du kontaktinformasjon.


Kart, telefonnummer og epost. Gullsmed Dahlsveen og historien.

Se våre produktkataloger. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hun blander art deco-referanser fra arkivene med en frisk, moderne tilnærming som resulterer i en vakker og tidløs kolleksjon. Her vises alle våre flotte nyheter!


Du kan sortere på merke eller produkttype i menyen under, i tillegg til at du kan sortere på prisgruppe. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Uansett hva du trenger av serviser, bestikk, glass, lys og servietter, interiørdetaljer og kjøkken – så finner du det hos Tilbords.

KLUBBTILBUD Kosta Boda. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Lekre, sjarmerende og tidløse smykker fra Georg Jensen.


Den flotte glassserien i fra Magnor LINE er på hele ! Tilbudet finner du kun hos Tilbords Kvadrat Sør,. En av bestselgerne på våre bryllupslister og dansk design på sitt beste. Bloom er et smykke på bordet – enten som dekorasjon eller til servering. Her ser du et utvalg av de flotte varene.


Bryllupsliste hos Tilbords garanterer et lykkelig gavevalg. Både for gjester og brudepar. Men også en lang rekke andre design har funnet veien til hjertene hos de mange som liker å omgi seg med estetikk, funksjonalitet og kvalitet. Der er tenkt nøye gjennom både kvalitet, uttrykk og estetikk, og du finder forskjellige design og materialer, alt etter om du foretrekker et rustikt uttrykk eller søker hotellfølelsen med tekstiler vevd med et blankere uttrykk.


Og – den holder kaffen god og varm. Hos oss får du kvalitetsvarer til kjøkken som passer den kresne og matinteresserte. Tilbords er også Norges ledende spesialbutikk på det dekkede bord.

Tilbords leverer i dag inspirerende og fristende produkter til det norske folks kjøkken og hjem, og består av over butikker og nettbutikk. Da er det livet som tar plass rundt bordet. VELKOMMEN TIL TILBORDS. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet og diverse pynt. Med vår miks av norske og internasjonale merkevarer, har vi flotte gaver til alle anledninger.


Om det skulle være en lysestake, skål eller noe annet fra Georg Jensen. Kjøp på nett og få rask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg