fredag 21. juni 2019

Kasser til vegg

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvem drømmer vel ikke om en bod hvor alt har sin plass og du faktisk kan finne det du leter etter med én gang? Med en gjennomsiktig kasse med lokk (eller flere) er det enkelt å holde orden på alt, samtidig som det ikke støver ned.


Store kasser og store esker til oppbevaring er praktisk og enkelt å stable i. Lag disse smarte og kule oppbevaringskassene selv.

Kasser som dette fungerer fint i en gang, entré eller på et barnerom. Gjør noe ekstra ved inngangspartiet som kan møte deg velkommen hver gang du kommer hjem. Her finner du krukker, kasser , kurver, ampler og mye mer som hører med. Hvis du leter etter kunstige planter og blomster, så finner du det også. Vi har solide og praktiske skap som er komplettert med kasser , skuffer, bakker eller bokser.


Perfekt for deler og småvarer. Jeg hadde tilpasset avstanden fra vegg og ut slik at jeg hadde fått plass til spotkasser. Da står du litt mer fritt i valg av downlights og jeg syns personlig det er greit å bruke kasser uansett.

Mannen syns ikke jeg burde gjøre det, med det argumentet at da ser det bare ut som det er noen rammer og ikke kasser. Jeg syns det blir litt mye trehvitt sånn som det er nå og tenker at det hadde vært fint med hvit bakgrunn. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Postkassestativ for 1-kasser. Hvitmalte elementre som enkelt skrus sammen. Sortmalt tak i vannfast finer. Utvendig mål (bxdxh): 75x65xcm. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris.


Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut. Jeg får stadig ny inspirasjon, og gode ideer av diverse blogger rundt omkring. Og noen ideer kommer helt av seg selv også, som den lyse,. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Vi har også et bra utvalg små og store lagerbokssystem, lagerskap, verktøyskap og løsninger for vegg.


I tillegg tilbyr vi et komplett utvalg av Jonex avfallsbeholdere, tippcontainere, avfallskurver og løsninger for kildesortering. Vi leverer Zarges aluminium kasser , Pelicase, Explorer Case, SKB og Raaco oppbevaringssystemer.

Tilt lyset mot en flate. Downlights er perfekt når man ønsker å fremheve deler av boligen. Dette skaper også liv i stuen. Hos MAXBO finner du potter, kasser og urner som pynter opp hagen din.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Vi har lavtbyggende downlights og spotter i LED som egner seg godt for montering i tak. Disse kan også brukes på vegg eller i for eksempel trappeoppgang dersom du ønsker det.


Vi har et godt utvalg av spotter som er velegnet til dette. En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Sett sammen mange i ulike størrelser, slik at hele veggen dekkes.


Jeg har noen rør som går langs gulvkanten på soverommet. Er det lurt å lage et slags stenderverk som man skrur gipsplater på, for så å skru det hele fast i veggen. Kassen henger nå av seg selv, og overgang vegg og tak fuges ut med samme lim.


Kassen er ferdig grunnet og klar til overmaling etter at skjøter er limt og sparklet. Innkassing fra Deco Systems Arstyl innkassing fra Deco Systems leveres i størrelse: 10x1 15x1 20x2 25xfor montering med lim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg