mandag 17. juni 2019

Radiatormaling

Hvit radiatormaling til innendørs bruk! Hard Heads vannbaserte radiatormaling anbefales til bruk på radiatorer og rør innendørs. Malingen tåler opptil °C og fungerer utmerket på vann- og oljefylte radiatorer.


Malingen er luktsvak, har svært god festeevne og gir en varmebestandig, halvblank overflate (glansverdi 35). Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

For at få det bedste resultat og længste holdbarhed skal du påføre to tynde strøg. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Derfor er det vigtigt, at du bruger en radiatormaling , som kan tåle de varme temperaturer.


Derudover kommer dit valg af radiatormaling også an på, hvilken type radiator der er tale om. Er det en nyere model med en plan overflade, kan du sagtens bruge flydende radiatormaling , som du påfører med pensel eller rulle. Malingen har en høy dekkevne og gir en har slitesterk overflate som ikke gulner av varme.


Passer til radiatorer og rør som ikke overstiger 80°C.

Halvblank, vannbasert akrylmaling til maling av varme overflater innendørs. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Clas gir års garanti. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Du kan også være interessert i. Malervask Hjelper deg til å få et bedre sluttresultat ved oppussing. Klik her for at se udvalget. Radiatormaling til dig, der skal male din Radiator. Se stort udvalg hos Flügger farver.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Jotun har miljømærket og helsevenlig maling til indendørs vægge, lofter og træ. Læs mere om produktet. Underlaget skal være rent og tørt, og det anbefales at slibe meget blanke og glatte overflader.


Kæmpe udvalg af spraymaling til træ, metal, plastik m. Køb maling på spray i butikken eller online. Du får en langtidsholdbar beskyttelse mod rust og en flot overfladefinish.

Varme flader bør ikke males, da det forhindrer sammenflydning samt korrekt tørring af malingen. Vi er kåret til Danmarks billigste byggemarked 7. Grundet malings specielle sammensætning gulner den desuden ikke. Maling til træ, maling til metal og maling til fliser. Alt i bedste kvalitet til drømmepriser. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden 10.


Nytt liv til tredetaljer. Mal om kjøkkenskuffer, skap, lister eller møbler hjemme med vannbasert tremaling eller lakkmaling fra Rusta. Gi nytt liv til gamle.


Maling findes til mange formål, og vi har både vægmaling, loftsmaling, gulvmaling, spraymaling, træbeskyttelse. Se mere og køb maling online her. RADIATORMALING Til radiatorer, varmeelementer og rør (innendørs) skal du bruke en maling som kan tåle varme (typisk opptil grader).


METALLMALING Metallmaling til både inne- og utebruk kjøpes på boks med typisk størrelse på l. Når du kjøper Interiørmaling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg