tirsdag 18. juni 2019

Panellakk

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett. Er panelet gulnet anbefales det at du først benytter Jotun Spesialrens Gulnet Panel. Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden.


Det er viktig å huske på at underlagets farge vil påvirke den endelige fargen. JOTUN PANELLAKK HVIT er godkjent av Miljømerking Norge og tilfredstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten. AVFALLSHÅNDTERING: Flytende maling må ikke tømmes i kloakkavløp, men leveres til lokal miljøstasjon.

Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring. Vi har malt all panel bortsett fra kjøkkentaket, som er behandlet med lys panellakk. Vi angrer på at vi ikke malte det også. Jeg vil helt klart anbefale maling framfor panellakk , men det er selvsagt spørsmål om smak og behag. I dag finnes det også maling som skal isolere gammel røyklukt i tak og vegger.


Nytt treverk som har en lys farge er enkel å gjøre grå eller brun i både lyse og mørke nyanser. Panellakk er en transparent behandling, der underlagets opprinnelige farge påvirker sluttresultatet. Med et eldre panel som har rukket å få en mørk gul egenfarge, kan man trenge flere strøk panellakk for å oppnå ønsket farge.


En klar panellakk benyttes på nytt, ubehandlet lyst treverk.

Man får en matt hinne som er nærmest usynlig, den bevarer treverkets opprinnelige farge og forsinker gulningsprosessen. Den sørger et kraftig lysfilter, samtidig som den virker avstøtende mot fingeravtrykk, fett, vann, osv. Hvor transparent den er påvirkes bla. Jotun Panellakk trekker ikke inn, men dekker og danner en matt transparent film.


Jeg har brukt Jotun interiørbeis på vegger og panellakk i tak på min hytte. Begge to er enkel og grei og jobbe med. Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Vannbasert panellakk som anbefales til bruk på ubehandlet tre innendørs.


Den kan også brukes til lasering innendørs. Overflaten blir halvmatt og gulner ikke. Egenskaper: Gir treverket et matt, hvitskuret, lutet utseende. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Beskytter treverket mot fett, vann og annet som kan gi skemmende flekker.


Original blank maling til dør, list og panel er en fyldig, godt dekkende maling som er lett å påføre dører, karmer, listverk osv. Flotte farger og ideer for deg som ønsker å sette farge på panelet samtidig som du. PANELLAKK : Panellakk kan brukes på nytt treverk for å beholde den lyse fargen lenger, eller for å lysne gammelt, gulnet treverk. Scanox Meny Hovedmeny. Tidligere lakkert flate pusses lett for å gi den nye lakken god vedheft.


Denne hytta hadde mørkt, gammelt panel som ble lysnet med panellakk.

Hard Heads vannbaserte panellakk anbefales til bruk på ubehandlet tre innendørs. Denne hvite panellakken er perfekt når du for eksempel vil gi tak- og veggpaneler, lister eller karmer et beskyttende lag. Ubehandlet treverk i ett strøk i ønsket farge. Med denne panellakken er det enkelt å få et pent resultat som holder lenge.


Tyrilin Interiørbeis i farge Hvit lysner treverket i ett strøk. De lysekte pigmentene sikrer at lakken tåler lys bedre og beholder fargen lenger. Lakken tørker svært raskt. Slipes lett med fint sandpapir etter første strøk.


Vi tilbyr panellakk og spraymaling fra Nordsjö. De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk. Matt panellakk for treverk inne.


For bruk på overflater på kjøkkenbenker eller tilsvarende anbefales Original Møbellakk. Original Panellakk matt er en lysekte panellakk for innendørs lakkering av tre, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg