fredag 21. juni 2019

Keim silikatmaling

Legg til kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. KEIM Scandinavia er specialist i mineralske farver. STS AS er eneforhandler av Keim produkter i Norge. KEIM silikatmaling er ikke nogen helt almindelig maling.


Keim silikatmaling

Professionel silikatmaling fra KEIM kan nu købes online af både privat og erhverv. Vi tilbyder over 3farver og professionel sparring. Rengjort og pussreparert underlag ble påført Keim Granital silikatmaling , som har kun jordpigmenter som ikke kan falme, og blir en del av det nye pussjiktet. Alle detaljer som vinduer, dører osv.


Den klassiske mineralske silikatmaling med lang levetid. Modstandsdygtig, miljøvenlig, og økonomisk. Bindemiddelet i en silikatmaling er vannglass.


Dette utvikler en flytende glassklar blanding som vi kaller vannglass. Tilfredsstiller krav til silikatmaling iht. Silikatmaling er en enkomponent silikatmaling basert på kalivannglass, pigment og fyllstoff. Underlagets evne til å puste påvirkes minimalt. Murmester Alf Svela AS sitt første prosjekt som er utført med Keim Silikat produkter, var renovering av fasader i Grensegt.


Malingen er 1 mineralsk, og kan være noe komplisert i bruk, spesielt på rehabiliterings-arealer. Den kan være noe komplisert i bruk, spesielt til rehabilitering. Den giver en flot og meget holdbar overflade med en mat og kalklignende overflade, der kan tones i utallige farver. Keim Biosil og Ecosil til innebruk.


Keim silikatmaling

Hvorfor velges silikatmalinger innendørs? De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er malingens egenskaper i forhold til brann, fukthåndtering og spesielle hygienekrav. Vannglass utvikles ved å knuse kvartsstein og varme denne opp til ca. Til tynning av silikatmaling før påføring, og grunning på mineralske underlag.


Sammenlign Fjern sammenligner. Derfor falmer facader malet med Keim silikatmaling heller ikke. Det betyder, at du både gør dig selv og klimaet en kæmpe tjeneste. Hvis du, dine børn eller andre i familien har allergi, så er silikatmaling den perfekte løsning.


Det finnes to typer silikatmaling , en-komponent og to-komponent. En-komponentmalingen kan inneholde små mengder akryl for å gjøre den lettere å bearbeide. To-komponentmalingen er helt uorganisk og består av bindemiddel og pigment. Silikatbasert maling med uorganisk, lysekte pigmenter og fyllstoffer.


Det ble også anvendt forskjellige former for oljebehandling av puss, først som forsterknings-middel til de lett nedbrytbare kalkmalingene, deretter som fullverdig malingssystem i form av oljemalinger. Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette.


Keim silikatmaling

Les mer om vår cookiebruk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg