mandag 24. juni 2019

Oljemaling innendørs

LADY Classic Halvblank Tre og Panel. Den har god utflyt og gir et vakkert resultat. Butinox Interiør Oljemaling er en halvblank luktsvak oljemaling for innendørs bruk. Oljemalingen er av beste penselkvalitet og har god utflyt – noe som gir utmerkede påførings-egenskaper og en flott overflatefinish.


Malingen har god glansstabilitet og dekkevne. Videre er maling en hobby som krever godt lys, noe som egentlig sier seg selv.

En god og populær mulighet er naturligvis å male utendørs, men det går også fint å åpne vinduene og male innendørs. Utstyr til oljemaling Papir, panel, papp og lerret er alle materialer som egner seg til oljemaling , men trepanel anbefales ikke for nybegynnere. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. Alkydmaling er det vi gjerne kaller oljemaling.


De har alkydolje som bindemiddel. Tidligere hadde all oljemaling white-spirit som fortynningsmiddel. Nå utvikles det alkydmaling som har vann som fortynningsmiddel.


Forside Tapet, farge og maling Oljemaling ikke lov innendørs etter årsskiftet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Egnet til maling av vegger og tak ( innendørs ). God hefteevne, virker utlignende på plater, gipsvegger eller sementfibre, tetter porer på murvegger og betong og foretrekkes som overflatebehandling på fibertapeter med ujevn struktur og dekor. Inneholder aktive rustbeskyttende substanser som gir en enklere form for rustbeskyttelse. Hvis man ikke bare ønsker midlertidig rustbeskyttelse, må man grunne med rustbeskyttende primer. Metallmalingen flyter ut til en jevn og hard overflate, og derfor kan den med fordel brukes også ved sprøyting av treverk innendørs.


Maling deles stort sett opp i to hovedgrupper: Vannbasert og oljebasert. Den første kan igjen deles opp i lateksmaling og akryldispesjonsmaling. Og så finnes det selvfølgelig kombinasjoner av disse. Her er en kjapp innføring i malingstypene som brukes innendørs. Stikkordet er: Inneklima.


Etter at EU kom med nye direktiv omkring forbud mot tradisjonell oljemaling innendørs har produsentene jobbet for å finne alternative løsninger. Nå har enda en produsent kommet med en løsning på problemet. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid.


Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet.

Kjøp på nett eller i butikk. Velg rom og lek med våre nye farger! Jotun Lady oljemaling i den glansgraden du ønsker - helst litt blank og ikke matt - den er mer slitesterk.


Vær nøyaktig med malingen - maskering blir sjelden bra. Mal ca 2mm inn på glasset - du kan skjære vekk overflødig maling med et barberblad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg