mandag 3. juni 2019

Kaffekopper i glass

Kaffekopper i kule eller stilrene design. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak.

Finn favoritten din blant de mange koppene og krusene våre. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kaffekopp eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask. Kopper og glass med eget trykk. Selger også et rosa glasskaraffel med tilhørende likørglass kr 300.


Ditt søk på kaffekopper i glass ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Hos oss finner du kaffekopper i mange ulike modeller og former.

Uansett om du leter etter kopper med skål, av glass eller med eller uten hank, så skal du kunne finne nettopp det du ønsker til borddekkingen din her. De fleste av oss bruker kopp eller glass i løpet av dagen. Derfor er det et markedsføringsmessig sjakktrekk å tilby kopper og glass med din logo på.


Dette er perfekt om du trenger å vise litt ekstra igjen. Det er også en super firmagave! Vi har et stort utvalg av kopper og glass til hverdag og til fest! Et sett (x 1ml) med lungokopper i herdet glass , og to skåler i rustfritt stål med en skinnende og børstet finish.


Du finner det på ting. Både koppene og skålene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Eco får du kjøpt miljøvennlige kaffekopper i mange lekre farger.


Erstatt engangskoppen i dag og kjøp en Joco kopp. Vis som rutenett liste Mer info. Glass og krus Viser 1produkter.


Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli. Her finner du akkurat det du. I tillegg til volumet er en kaffekopp betydelig mindre og det er vanlig å ha fat til kaffekoppen men ikke til krusen.


Derfor skal knuste kopper og glass som ikke er emballasje kastes i restavfallet. Pakk dem godt inn slik at renovatørene som skal håndtere restavfallet videre ikke skader.

Nyt morgenkaffen fra denne lekre kaffekoppen laget av soli varmebestandig borosilikateglass. Kan fint brukes til både varme og kalde. Om du leder efter espresso kopper, almindelige kopper, store kopper eller ekstra store kopper så findes det her. Alle er lavet af pap og er derfor til engangsbrug. Glasset er transparent med en bunn og håndtak av rustfritt stål, perfekt til servering av en espresso eller macchiato.


I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Beger, glass og kopper blir alltid lagt merke til. De bidrar i stor grad til å forme opplevelsen av mat og drikke. Nøye utvalgte glass og kopper tilfører noe ekstra, enten du nyter avkjølt sjampanje eller rykende varm latte.


Swedish Grace sine store kaffekopper i porselen rommer opp til cl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg