fredag 28. juni 2019

Karitas kaos på lerret

Karitas kaos på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Karitas kaos på lerret

Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Sjekk ut karitas kaos på lerret. Som den første Karitas -boka ? Kaos på lerret et storslått portrett av en sterk islandsk kvinne og kunstner. Det er en historie om frigjøring og skaperkraft, kjærlighet og savn og konflikten mellom utferdstrang og familielengsel.


Etter studier i København drar Karitas hjem til Island for å dyrke malerkunsten. Men mellom henne og staffeliet kommer den vakre fiskeren Sigmar og forventningene til hva det vil si å være kvinne og mor. Dette er andre bok om den tøffe islandske kvinnen Karitas. Endelig har hun tiden og modenheten til å virkeliggjøre sine kunstneriske ambisjoner.


Her fortsetter historien om Karitas , som nå er blitt år. Nå er hun klar for å fullføre kunstutdannelsen, og vi følger hennes dramatiske reise fra Islan til. Søk karitas kaos på lerret. Rask levering og maks rabatt! Kristin Marja Baldursdottir har fordelt fortellingen om Karitas på to bøker.


Jeg var heldig å fikk tilsendt begge bøkene fra Gyldendal, og leste hele historien sammenhengende. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet. Foto: Gyldendal Med en strevsom oppvekst, et stormfullt ekteskap med drømmemannen Sigmar og tre ferdigoppdratte barn bak seg, er turen endelig kommet til Karitas selv. Boken har også kommet på norsk, og er både filmatisert og dramatisert.


Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Moren er fast bestemt på at alle skal ha en utdanning, og det betyr trange kår. Karitas Jónsdóttir vokser opp i en stor, farløs søskenflokk.


Så forelsker Karitas seg fiskeren Sigmar, en mann som etter hvert stuer henne vekk på et øde gårdsbruk mens han selv seiler jorden rundt på de syv hav. Og Karitas er talentfull. Et tilfeldig møte med en kvinne bak et staffeli sender henne til København for å studere og gjøre kunsten til en stadig viktigere del av livet. Men så forelsker Karitas seg i den vakre fiskeren Sigmar, og livet tar igjen en vending for den unge kvinnen.


Karitas kaos på lerret

Endelig foreligger andre og siste del av den kritikerroste islandske sagaen om Karitas. Hun giftet seg, men mannen plasserte henne og barna på en gård i ødemarken - mens han selv var på havet og fisket. Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator. Bøkene er blitt bestselgere både på Islan i Skandinavia, Tysklan Nederland og Frankrike.


Karitas (Innbundet) av forfatter Kristín Marja Baldursdòttir. Se flere bøker fra Kristín Marja Baldursdòttir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg