tirsdag 4. juni 2019

Neon kroppsmaling

Stort utvalg av alt du trenger til alle anledninger. Finn din favoritt, og bestill her! Se vårt store utvalg her! De kuleste tingene du finner. Skaff deg Love is Art nå!


Karneval sminke, kroppsmaling eller festsminke – her finner du det meste! Bruk våre fargerike ansiktsstifter og tryll deg om til en glad og morsom klovn, en leken tiger eller en vakker, flagrende sommerfugl. Pakke med stk UV neon ansikts- og kroppsmaling , i tillegg til utstyr for påføring av malingen og miksing av farger. Malingen er vannbasert, og vaskes enkelt av med såpevann.


Party i kveld - deg selv i morgen. Vår populære serie med selvlysende kroppsmaling som ikke trenger UV-lys for å gløde i mørket! Lades opp med dagslys eller kraftig lyskilde.


Neon kroppsmaling

Når den slutter å gløde kan den enkelt lades opp på nytt med lyskilde. Gløder også kraftig under UV-lys. De lyse fargene gløder kraftigere enn de mørke. En tube inneholder ml. UV sminke vil fluorisere i UV lys eller black light, som det også heter.


En skikkelig kul effekt dersom du skal på disco, rave, ut på byen eller temafest! Lag kule effekter med selvlysende neon maling fra topp til tå! Ideell for profesjonell bruk med dansegrupper og forestillinger, men også svært passende som kroppsutsmykking med en festlig touch. Flourescerende farge lyser sterkt under UV-lys. Fargene er veldig sterke og UV-reaktive, noe som gjør at de lyser mye under UV-lys.


Neon kroppsmaling

Imponer publikum med denne fantastiske UV ansikts og kropps malingen. Neon UV Fargestift - 3. De er testet og er snille til huden både til barn og voksne. Gir NEON farger i vanlig lys, og UV effekt under Blacklight.


Flott neon UV ansikts- og kroppsmaling i hvit. Perfekt til festival, clubbing, Rave fest, danseforestilling, barnefester, Halloween, utsmykking og konserter - både til artist og publikum. Videre er de uunnværlige for den profesjonelle make-up artist. Display trenger du kun hvis du ikke har fra. Gigantisk utvalg sminke, selvlysende ansiktsmaling og kroppsmaling.


Neon kroppsmaling

Her finner du vårt store utvalg selvlysende ansikts- og kroppsmaling. Alt til neon og led fest! Norsk nettbutikk med lager i Norge. Lynrask levering og prisgaranti fra festogmoro.


Har du drømt om å være blå som en smurf eller heftig neonfarget på karneval? Ansikts- och kroppsmaling. Med ansiktsfarge og kroppsfarge er det fort gjort!


Neon kroppsmaling

Vil du sminke deg blå som en smurf eller grønn som heksen i Wicked? Eller kanskje du trenger heftig bodypaint til halloween?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg