mandag 24. juni 2019

Maxbo beis

Maxbo beis

Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen. Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid. Påfør Trebitt Terrassebeis når treverket er tørt. Rull over to bord av gangen.


Overskytende beis tørkes av. Finner du ikke ditt foretrukne varehus i listen, betyr det at varen ikke er tilgjenglig i varehuset. Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus. Jotun Trebitt Oljebeis er en beis for vegger utendørs som er spesielt utviklet for å bevare og beskytte treets naturlige og vakre utseende. Dette gjør den ved at beisen trekkes inn i treet og gir en flott dybde i fargen.


Maxbo beis

Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Vannbasert, hvitpigmentert beis til å lysne ubehandlet eller lakkert panel i tak eller på vegg. Treet må renses først med trerens, evt. Brukervennlig, drypper ikke.


Panelhvit har fått EUs miljømerke Blomsten. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år. Malingen er meget værbestandig og. Maxbo gir deg råd om forskjellen på beis , dekkbeis og maling og hva som passer best for deg. Hvordan planlegge å male huset - Duration: seconds.


Om du skal bruke beis , dekkbeis eller maling avhenger i stor grad av hvilket resultat du ønsker. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom. For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong.


Har du brukt vanntynnbar beis , kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen. Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken. Der finnes mange typer beis og olje, avhengig av hvilket underlag du har.


Ifølge salgsleder Martin Skogstad fra Maxbo Stormarked Vækerø er de vanligste terrassebordene av impregnert tre, som det finnes både oljer og beiser til. De fleste beisene er oljebaserte, men vannfortynnede. Det betyr et fiks ferdig gulv som ikke trenger ny beis før et par-tre sesonger har gått, forklarer Voll Midtgaard. Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill.


På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Er treverket svært mørkt og gult, eller har mye skjolder, påfør to strøk.


Vær oppmersomhet på at underlagets egenfarge og beskaffenhet vil påvirke sluttresultatet. Rens med Tyrilin Panelrens før påføring av beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg