fredag 14. juni 2019

On arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Arkitekt og byggingeniør. Alle rettigheter reservert. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


ON har fått förnyat förtroende som Exploateringskontorets arkitekt i Hagastaden i konkurrens med sex andra sökande. Uppdraget kommer att pågå tills hela stadsdelen är utbyggd.

MARK ONLINEARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge. Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt. Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de.


Uer et arkitektkontor med solid erfaring fra mange typer bygg - store og små, komplekse og enkle. Med topp moderne programvare arbeider vi raskt og rasjonelt. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg.


Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. TAG trenger seniorarkitekter! Vi driver et kontor som vil gi deg tilgang til et nyskapende arkitektmiljø med fokus på bærekraft og tidløs design.

JSTA består av fem entusiastiske arkitekter. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og.


Fiskevollbukta, Kadettangen i Bærum, Vippetangen og Bjørvikautstikkeren. Akvarieselskapet ønsker å bygge et vannøkologisk museum med vekt på vannets betydning for menneskets liv på jorden og havet som vårt viktigste spiskammer. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger.


Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Våre arkitekter og rådgivere har erfaring fra privat og offentlig sektor og fra undervisning på universitetsnivå. Vi har spisskompetanse innen en rekke fagområder og er organisert i faggrupper og tverrfaglige team slik at vi kan yte service med høy faglig kvalitet. Vi har fokus på kompetanseutvikling og kvalitetssikring i alle ledd. MNAL Heidi Maribo Finsta siv.


Utdanningen legger vekt på læring gjennom erfaring. Du får solide kvalifikasjoner innenfor formgiving og teknikk. Innen IT-bransjen er det alltid behov for personer med aktuell utdanning og erfaring.


Behovet for it- arkitekter er økende som følge av økt fokus på tjenestebaserte arkitekturer. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


Samtidig innehar vi et tverrfaglig miljø med både arkitekt , ingeniør, og planlegger.

Dette gjør oss i stand til å utføre ditt prosjekt fra start til ferdigstillelse, enten det er snakk om store eller små prosjekter. Vi har flere arbeidsområder som f. Større boligprosjekter, eneboliger og hytter. Vi er opptatt av å skape en arkitektur.


Restaurering og historiske bygg. PV arkitekter er et solid og meget kompetent arkitektkontor, med en stor prosjekt- og kundeportefølje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg