tirsdag 21. november 2017

Urtekasse

Bygg din egen urtekasse. Med rester av terrassebor rekkverk og multistolper fra Møre Royal kan du bygge egne urtekasser som passer perfekt på terrassen eller ved inngangspartiet. Se vår video, eller følg stegene under. Friske urter kan løfte et måltid. Enten du har urter i potter i vinduskarmen eller plantet i bedet i hagen, har det sin egen sjarm å kunne plukke en.


Vi brukte materialer vi hadde liggende, 16.

Bunnen la vi inni (indre mål 20xcm). Plantekasser med alt tilbehør du trenger for å lykkes med dyrking i hagen eller på balkongen. Velg mellom plantekasse i svart eller naturlig tre. I denne enkle furukassen kan du oppbevare alt fra verktøy og leker til hageredskaper. De to håndtakene på hver side gjør det enkelt å bære den med seg.


Mange tilbringer såpass lang tid på hytta, at en minihage med urter og salat vil være til både nytte og hygge. Tenk deg å kunne rusle ut med saks og. Så lagde jeg en liten urtekasse som henger ute på terrassen, terrassedøra er like ved kjøkkenet så da er det bare ut å plukke da!

Lot lappene stå til kjæresten kom hjem, er som nevnt ikke helt rå på planter ;) Også planta jeg rabarbra i hagen! Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Høybed er geniale å ha i hagen av flere forskjellige årsaker.


For det første går høybed og gjør det selv-arbeid godt hånd i hånd. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Vardens journalist har hatt ei urtekasse stående på skeiva uti hagen i en årrekke. Nå er det på tide å få det til å spire og gro, og ikke minst dufte deilig fra trekassa. Trekasse med håndtak, praktisk til oppbevaring. Passer på kjøkkenet, soverommet, i entreen, hyller etc.


Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Urtekasse : Å kjøpe økologisk dyrkede småplanter for å plante ut i urtekassene er en fin måte å starte urtedyrkingen på. Mange av urtene kan også sås fra frø, men det tar da litt lengre tid før man kan begynne å høste fra urtene. Om Talgø - Kontakt oss.


Her finner du informasjon om Talgø, vår historie, kontaktinformasjon, ledige stillinger og andre nyttige opplysninger.

Kjøp Urtekasse Brussels Herb Station hvit - Elho online hos BAUHAUS. Her får du en moderne og stilren urtekasse i et særdeles lekkert design. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Espalier og plantekasser her. Altan, balkong, terrasse, veranda. Jeg lurer på hva som er forskjellen mellom altan, balkong, terrasse og veranda. C Lekt til å skru bunn ca.


Lagde en urtekasse i fjor og plantet div urter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg