tirsdag 21. november 2017

Bokhylla barn

Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Hos oss finner du massevis av stilige bokhyller til barnerommet.

Her kan du velge og vrake mellom store hushyller, stilrene og enkle metallhyller til veggen eller fargesprakende bokhyller fra Disney. Fyll i din e-mailadress och få de senaste nyheterna och de fina erbjudandena direkt i din inkorg! Du kan när som helst avregistrera dig. Barnevennlig høyde på oppbevaringen gjør det enklere for barn å nå og holde orden på tingene.


Når livet dreier seg om skole, venner og friti trenger barnet ditt plass og praktisk oppbevaring. Våre kombinasjonen for barn har plass til alt fra pokaler og klær til sportsutstyr og skolesaker. En bokhylle med glassdører gir god oversikt over hva som er i skapet og en bokhylle med vitrinedører er et lekkert møbel hvor du kan vise frem både bøker og andre fine ting.


Flere av bokhyllene våre har påbyggingsdel slik at du kan bygge både i høyden og bredden. Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt.

Bokhylle : Gå for åpen løsning! Eller gå for begge deler samtidig! I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Jeg vet at det er et fåtall titler fra oss som ikke er me rett og slett fordi forfatterne ikke ønsker at de skal ligge der. Det er alt jeg kan si, sier Spjeldnæs.


Vi fant ikke objektet du lette etter. UPPTÅG tekstilkolleksjon for barn gir et lekent uttrykk på barnerommet. Her finner du blant annet av puter, gardiner, sengetøy og gulvteppe. Tekstilene er laget av 1 bærekraftig dyrket bomull, et naturmateriale som er varig og blir mykere ved hver vask.


Enten du trenger hyller til bøker eller nips og pynt, så finner du hyllen du trenger her hos oss. Denne bokhyllen kan kjøpes på Design Artist. Kreativ krydderhylle fra IKEA.


Innebygde bokhyller trenger absolutt ikke å være dyre eller spesiallaget. Det smarte designet gjør at bøkene står stabilt og flott med framsiden vendt utover, slik at det skal være lettere å velge bok til eventyrstunden. Hyllen plasseres på gulvet og barna kan enkelt få tilgang til bøkene selv. Välj från ett brett sortiment.


Saltos bokhylle nivå 1–inneholder lesehefter med korte og lettfattelige tekster. Se vårt brede utvalg i bokhyller , hos oss finner du lav bokhylle og høy, har du lite plass eller skal ha en bokhylle til barn , vil du kanskje ha en liten og smal bokhylle. I hvert hefte vil du finne en fortelling eller en faktatekst skrevet med to ulike vanskegrader.

Begge versjonene finnes i samme bok, de begynner fra hver sin kant og møtes i midten av boka. Vad sägs om bokhyllor längs en hel vägg? Oavsett hur du vill ha det så kan våra mångsidiga bokhyllor bli ett fint hem för allt som du vill ha runt omkring dig. Letar du efter en vit bokhylla eller en i ek?


Oavsett vad du är ute efter har vi stilar och storlekar som matchar alla smaker. En bokhylla eller förvaringshylla kan dessutom fungera som en smart rumsavdelare så att du på ett smidigt sätt kan dela upp ditt rum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg