fredag 10. november 2017

Djeco snøkule

Djeco snøkule

The best kids Fashion. Fresh Styles Landing Every Day. Collection For Kids And Babies. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kul nattlampe formet som en snøkule med en hund som kjører et tøft fly i kulen.


Djeco snøkule

Rundt omkring svever små glitterflak. Lampen gir et behagelig lys som skifter farge. Lekene har høy lekeverdi og er unike ting til barna som du ikke finner overalt. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få masse inspirasjon i hverdagshøyde, gode tilbud og tips til hyggelige og morsomme åndehuller i din hverdag. Deres team har en kunstnerisk og lidenskapelig tilnærming som gjenspeiler seg i deres unike og innovative sortiment.


Den kan trygt stå på hele natten, men har også en timer som kan stilles inn på to timer. Velg mellom design. Superfin nattlampe formet som en snøkule.


Djeco snøkule

Snøkula inneholder en hvit rev og et barn omgitt av snøkrystaller. Snøkrystallene beveger seg når lampen skrus på. Lyset er dempet og behagelig, og skifter farge. Når nattlyset er tent, vil det virvle rundt masse herlig. Dresses, Shirts, Jackets, Trainers and more.


Discover the latest new season collections from the best kids brands. En virkelig luksuriøse natt lys i meget høy kvalitet, som også er en snøkule med virvlende glitrende flak. Snøkulen trenger ikke å bli rystet - en mekanisme gjør virvlene. Kan slås av og på manuelt eller bruke timern så slår den seg av automatisk etter minutter. Leveres i en fin gaveeske.


På lager (kan bli restordre) Antall. Er du ute etter en søt og morsom nattlampe til barnet ditt? Nydelig snøkule nattlampe med en hvit rev. Når lampen skrus på vil glitterflakene fly i rolig tempo rundt i kulen.


Djeco at Alex and Alexa. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Den har en timer som gjør at lampen slås av automatisk etter minutter. Kommer i en flott gaveeske.


Djeco snøkule

Nattlampa skrur seg automatisk av etter min. Søk etter nattlampe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på nattlampe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Badeleker, håndklær og såper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg