fredag 24. november 2017

Liberon antikkvoks

Karnaubavoks som gir en hard og slitesterk overflate. Voksen er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler. På lager kr 22pr.


Voksen nærer og beskytter alle typer treverk og fremhever treets naturlige farge og glød. Voksen gir en slitesterk overflate og beskytter treverket mot uttørring. Påføres med pensel eller klut.

Nå skal det gis form og karakter. Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. Beregnet for innendørs bruk. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk.


Hardvoks-olje er basert på naturlig olje og voks. Libèron Antikkvoks Black Bison 1ml. LIBERON BLACK BISON FLYTENDE VOKS FARGELØS 5L.


Fremhever treets naturlige farge og glø samtidig som den beskytter treet mot uttørring.

Penselen bør være svært myk, helst av ekornhår, men i hvert fall ponnyhår. Fransk politur skal legges på, ikke stryke fram og tilbake, da vil du løse opp tidligere strøk. Pigmentene er lysekte, slik at de beholder fargen over tid og det er ingen tørketid. Treverket kan gis form og karakter, ved bruk av en antikkvoks.


Møbelrenser og voksfjerner som renser treverket uten bruk av vann. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. På marmor og betong brukes den på overflater med lite vannsøl, for å gjøre overflaten mer motstandsdyktig mot flekker og skjolder. Gir følelsen av naturlig treverk.


Anbefales også brukt på gjengene til skruer som skal inn i trange hull i treverk og. Liberon importeres av Alanor AS. Søk etter liberon black bison wax på Kelkoo. Sammenlign tilbud på liberon black bison wax fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. JOTUN LADY PURE NATURE INTERIØRBEIS KLAR-BASE 3L. Vil der være noe som koker, eller er det bare å smøre på og tørke av? Velg den fargenyansen som passer best til treverket. Når du bruker polérull, skaper friksjonen litt varme, slik at voksen jobbes ned i treverket.


Nå fins det imidlertid en tykk, flytende voks som kan fjerne knirkingen raskt og effektivt.

Voks i krem konsistens - antikkvoks på 150ml boks. Bison Antikkvoks og er egentlig beregnet til voksbehandling av treoverflater. Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, kampanjer og arrangementer i tillegg til. Antikkvoks kan du brukes på nytt eller slipt treverk og som beskyttelse for annen overflatebehandling som shellack, celluloselakk.


Voksen finnes også i flytende form som passer godt til bruk på store. Autoglyms serie av bilpleieprodukter for profesjonelle og for entusiaster er høyt respektert over hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg