torsdag 9. november 2017

Jotun matt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i.

Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun is a World Wide company with factories, sales offices and stocks in more than countries.


En god runde med støvsuger, Jotun Husvask og Jotun Heftgrunning er krona på verket av denne prosessen, og følelsen av å grunne en vegg man har brukt lang tid på å preparere er skikkelig god!

To strøk Lady Supreme Finish Matt over grunningen holdt i massevis. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Prøv en lekker LADY hvitfarge, som for eksempel LADY Chi. Mal veggene med en matt eller silkematt maling, og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer. Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse.


LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) og superblank (80). Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY!


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Benar Matt er en alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet.


Gir en matt overflate. Det nye fargekartet fra Jotun har en fargepalett som elegant harmoniserer lyse og mørkere fargetoner, og noen av fargene kan gjerne kombineres på tvers av tema. Vi ønsker farge på veggene, men det skal være matt og stilfullt. Se beste pris på Jotun Lady Pure Color (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,.

Den får du i glansgradene matt , silkematt, halvblank og superblank. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt.


Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Sammenlign pris på Jotun maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Her har eieren ønsket å fremheve verandaen og har derfor valgt en annen farge på altanen. Denne malingen er fullstendig tro mot fargene.


I det du tilsetter glans i fargen, vil den skinne og forandre seg i lyset. Nå er trenden at malingen skal være så matt som mulig, forklarer Lisbeth Larsen, i Jotun. Pannberg mener matte farger gir et mer eksklusivt uttrykk, og forteller at det er det de selger mest av om dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg