onsdag 22. november 2017

Hempel forhandler

Hempel forhandler

Find your local retailer. Ved å navigere videre på nettstedet eller lukke dette vinduet, aksepterer du våre retningslinjer om informasjonskapsler. Et rensemiddel beregnet til dyprensing av gelcoaten på glassfiberbåter.


På grunn av sine selvfornyende egenskaper opprettholdes en effektiv og bioaktiv overflate i hele produktets levetid. Hempel Gelcoat Cleaning Powder. Vi benytter cookies til at få websitet til at fungere optimalt. Fargen forandrer seg til sin endelige kulør etter ca.


Som stolt båteier ønsker du at båten din skal yte sitt aller beste gjennom hele sesongen. For å gjøre det mulig er det viktig å forhindre begroing. Et fylding strøk med grunning kan aksepteres men vær oppmerksom på at dette kan gi sig og ujevnheter som påvirker sluttresultatet. Jotun anbefaler to tynne strøk.


Hempel forhandler

Alt av båtutstyr - på nett og i butikk! Sjekk ut vår nettbutikk. Ett av Norges største båtsenter. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Den har god dekkevne, strykbarhet og er motstandsdyktig over for sollys, saltvann og søl av mineraloljer. Som mellom- og slutt-strøk i alkydsystemer både innvendig og utvendig over vannlinjen. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog. Kom innom butikken på Risøy og se vårt utvalg.


REGATTA FLYTEPRODUKTER Vi forhandler regatta flyteprodukter. Tohatsu hk er så lett og enkel å håndtere at selv de minste klarer å bære motoren og montere den på jolla. HEMPEL Mille NCT black l Selvpolerende bunnstoff.


SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest - Gør den bedste handel nu hos PriceRunner! Se de mange gode tilbud på billig bundmaling nedenfor. Toppstrøket er båtens ansikt utad og gir båten en distinkt karakter. Selv en gammel og slitt overflate kan bli som ny med bruk av riktige produkter.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ta vare på motoren, og bruk TUNAP på bilen og båten din. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem. Reduserer røyk, og forlenger levetiden på de bevegelige delene i drivstoffsystemet. GOLDEN: CLEANER OG BRIGTHENER Type produkt:Rense og blekeprodukt som må brukes sammen.


Begroning gør ikke kun båden grim at se på, det kan også tilsmudse propeller og drev, blokere motorens vandindtags- og udtagsåbninger, sænke bådens. Forhandler Jern, stål og. Den kan bruges både som primer og topcoat på træ, glasfiber og metal. Til ind- og udvendig brug over vandlinien.


Hempel forhandler

Den kan påføres med pensel, malepude, rulle eller sprøjte. Hvis der ønskes en primer kan man anvende Primer Undercoat. Den fås i og liter. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate. Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal.


Se våre produkter og farger for båt. Det er meget stabilt. Pumpes opp på få minutter. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg