torsdag 23. november 2017

Dansk kjøkkeninnredning

Dansk design som alle har råd til. Hos Kvik er du aldri i tvil om hva det koster. Vi skilter tydelig og ærlig med prisene i butikken,. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser.

Intet er for stort og intet er for småt. JKE Linoleum - En liten revolusjon på kjøkkenet. Du kan se at det er vakkert. Men den fløyelsaktige mykheten i linoleumsfrontene må du komme inn og oppleve.


Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer. Når du skal velge kjøkken fra AUBO, er du ikke bare garantert kompromissløs service, stort utvalg og løsninger av høyeste kvalitet. Du velger også miljøvennlig!


AUBO er nemlig det første danske kjøkkenfirmaet som lever opp til verdens eldste miljøsertifisering, BREEAM.

Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut? Da finner du mye inspirasjon her. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design.


Finn ditt drømmekjøkken! Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed.


Vi lever og ånder for. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Se våre vakre modeller til gode priser her. Hos DESIGNA tilbyr vi kjøkken i dansk design skapt for hverdagen.


Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør. Moderne kjøkkeninnredning. Drøm deg bort i et univers av moderne designkjøkkener og utforsk de mange kjøkkenløsningene som vil passe perfekt i hjemmet ditt.


Hvis du bestiller et uforpliktende inspirasjonsmøte hos nærmeste Schmidt-butikk, gir vi deg veiledning gjennom strømmen av moderne kjøkkendesigner og kombinasjonsmuligheter. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Det har vi ikke testet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg