torsdag 23. november 2017

Takplater panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Blank maling reflekterer lys og matt maling skjuler ujevnheter.


Det finnes mange ulike typer tak, som slette tak, takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF.

Les også: En hvitmalt himling vil løfte taket og visuelt gi inntrykk av at rommet er større. Slett tak gir et minimalistisk og stramt preg på interiøret. MDF-takbord fra Opus med not og fjær.


Pakken inneholder plater. Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten.


De er lette å tørke over med en klut, men sørg for å velge noen som ikke er helt rette, fordi det gir dårlig akustikk i rommet. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø.

Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Raskt, enkelt og billig. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Takplater fra Byggmax.


Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris. Få tett tak Tett tak er en selvfølge, både i nybygg og i eldre boliger. Tror du takplater er vanskelig å legge selv. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


På samme grunnlag kan du også velge å ha takpanel eller takplater. Begge panelene er enkle å montere, og er et kostnadsmessig rimelig alternativ. Tips: Husk spikerslag for oppheng av tyngre ting som for eksempel baderomsmøbel, mellom stenderverket. Trenger du hjelp, eller tips til å velge riktig baderomsplater eller panel ? Malt takbord som passer i alle typer oppholdsrom. Gir deg et lunt innemiljø i tidsriktig design.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.

Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel.


Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Her kan du finne informasjon om isolerte takpaneler og legge inn din bestilling. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet.


Våre takbord sparer deg for mye arbeid og gir et tak som er en pryd for boligen din. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Panel i taket går aldri av moten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg