onsdag 29. november 2017

Drygolin ultimate pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. DRYGOLIN Ultimat husmaling. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.


Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


God utflyt sørger for et jevnt og pent resultat. Velegnet for takrenner osv. Den har suveren heft og finish. Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper. Jotuns beste utendørsmaling!


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot. En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.


Oljedekkbeisen har meget gode. Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder.


Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg. Suverene påføringsegenskaper. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Ultimat har blitt testet under ekstreme forhol den har blitt utsatt for ekstrem fuktighet og solpåkjenning.


Derfor er den JOTUNS beste maling, som gir huset ditt den ultimate beskyttelsen. Veggen med Butinox Futura ser ut til å holde bedre enn andre dekkbeiser jeg har brukt tidligere år. Ultimate Etterstryker brukes ikke til på påføre malingen, men til å etterstryke (fordrive) malingen for å få den beste finishen. Jordan - Ultimate Etterstryker.


Brukes umiddelbart etter at malingen er påført med rull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg