tirsdag 7. november 2017

Hvit trekasse

Kan stables når du setter lokk på dem. Suppler gjerne med lokket TROFAST. Sett med stk hvite trekasser i forskjellinge størrelser. Har et handtak på siden.


Passer til dekorasjon, lagring eller frakt.

Ib Laursen Trekasse med metallhank, H25cm stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din. Jeg er svak for hvite trekasser og denne hvite ovale trekassen fant jeg i fjor på Himmelrommet. Ulike varianter av hvite trekasser med forskjellig form og størrelse finnes i de fleste hagesenter, interiørbutikker og på nett. Eneste utfordring med min trekasse var at det er stor avstand mellom trebordene og man ser rett inn på planten.


Brukt trekasse av ubehandlet furu som tilfører det lille ekstra til de fleste rom. Hard Heads trekasse har et rustikt og klassisk utseende som gir for eksempel stuen det lille ekstra. Den er dessuten romslig, så du kan få plass til tingene dine.

Kassen leveres ferdigmontert. Rask levering og personlig service. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Rustikk trekasse i hvitt for en enkel og smart oppbevaring. Lysglass, stk i hvit trekasse med to knotter i hver ende som gjør den enkel å flytte på.


Den holdbare kassen er perfekt for å oppbevare hagens redskaper og passer også for tyngre redskap. Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått. Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm. I denne enkle furukassen kan du oppbevare alt fra verktøy og leker til hageredskaper. De to håndtakene på hver side gjør det enkelt å bære den med seg.


Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Oppbevaringsbokser og plastkurver er ikke bare funksjonelle for å skape mer plass, de kan også være dekorative.

Hyller som er overfylt med ting og tang kan oppleves som rotete, så hvorfor ikke sette ting i system og få en mer ryddig overflate ut mot rommet? Våre flettede plastkurver er stilrene og kommer i både sort og hvitt. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Garden Trading Trekasse hvit - liten En litt mer moderne utgave av de klassiske fruktkassene.


COSIMA Trekasse Hvit - Småoppbevaring. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox. Brug kassen i dit kjøkken til krydderier eller andre småting eller måske på syværelset eller kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg