mandag 27. november 2017

Bordpynting

Nydelige buketter, dekorasjoner og blomstergaver. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Her finner du artikler om bordpynt til inspirasjon fra Mester Grønn.


Vi gleder oss til Jul. Ta en titt på tidligere julepyntetet stue her i Lisemorhaven om du vil.

Se vårt store utvalg av bordpynt her. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. På jakt etter pynt til konfirmasjonen?


Hos oss finner du dekorasjoner, bordpynt og mye annet! Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop!


Klikk på bildene for å se større versjon.

Her er et lite utvalg av innen. De har en lys rosa fage med tilfeldig plasserte. Dekoresker - Dots - Lys Rosa - 6cm. Konfirmasjonsbord i feminin stil La en varm rosa farge sørge for en feminin stil på konfirmasjonsbordet og tilfør gull som riktig skaper feststemning. Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer!


I forrige innlegg ga jeg en del tips om hvordan man lager en borddekorasjon, men tenkte at jeg også kunne gi litt bordpynt-tips i samme slengen. Trenger du inspirasjon til borddekking? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest.


Les våre artikler og bli inspirert! Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god. Jeg elsker å pynte bord og velger heller den “jobben” fremfor å lage mat når vi skal ha gjester. Mannen min koser seg på kjøkkenet og unngår så gjerne bordpynting , så dette er en bra fordeling av oppgaver for oss begge.


Forhåpentligvis har jeg satt av tid til borddekkingen slik at det ikke blir stress. Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk. Bordkort til glass - 9. Elegante farger, som dus rosa, creme og feks burgunder, sammen med gull eller sølv, er ofte brukt til bryllupsbord.


Idé Dekk et flott festbord på minutter.

Selv om tiden er knapp, trenger ikke borddekkingen være slapp. Det er uten tvil en av livets aller største og viktigste dager - men også gjerne den absolutt dyreste. Skal du holde fest med sølv pynt som tema? Besøk vår nettbutikk her og se vår utvalg!


Har samboer og barn. Et bord kan se svært lekkert ut om man planlegger nøye, og bruker god tid på forberedelsene. Det lureste er å velge ut servietter først, og deretter velge ut lys. Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord.


Nå kan du få kjøpt både servietter og duker. Et koselig dekket bord er alltid stas! Ikveld skal vi feire julaften med barna og noen venner av oss. Vi feirer ikke jula med barna iår.


For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg