fredag 6. november 2020

Vega porselen

For vi varierer vårt sortiment av samme grunn som du varierer dine menyer – vi vil inspirere deg og gjøre deg til en fornøyd og glad kunde. Med vårt brede sortiment av restaurant porselen kan vi passe in i din profil og oppfylle dine behov. Hva du enn velger blir det riktig med VEGA. VEGAS FORDELER Kompletteringsgaranti Hurtig leveranse dagers returrett Profileringsservice Sertifisert av Trygg e-handel.


Finn de beste tilbudene på Porsgrund porselen Vega selges hos Rubrikk.

Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt. Servise fra VEGA er ikke bare stilige, men lever også opp til gastronomiens høye krav på kvalitet og holdbarhet. Våre serviser kan brukes i oppvaskmaskin og mikrobølgeovn – de kan enkelt stables og er derfor ideelle for en effektiv daglig bruk. I tillegg har mange av våre serviser en flerårig garanti.


Våre mattallerkener dype tallerkener og selv pizza- og pastatallerkenene, er laget av et svært slitesterkt porselen. Porselenet har en ekstra hard overflate som gjør at du med stolthet kan dekke på til en flott middag med pene tallerkener. To kaketallerkener i serien Vega fra Porsgrund porselen.


Mulig det ble laget flere typer blomstermønstre.

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for. Vega - Porselensettet for alle vintage-entusiaster. Serviset har sterke assosiasjoner til de fineste motiver fra 60- og 70-tallet i forrige århundre.


Håndmalte, minimalistiske relieffer med gull eller platinafarge skaper en diskret og subtil dekor som kan være inspirasjon for mange med øye for ekstraordinære løsninger. Gamle PP asjetter i serien Vega. Et av fatene har et lite hakk i. Kafèen heter Kafèen på Havna. Stor kaffekanne i porselen - i meget bra stand.


Vi er usikker på om lokket hører til- er litt lavere enn vanlig- men har samme mønster. Porsgrund Porselen - Vega. Derfor lavere pris på kannen enn vanlig. Ved flere kjøp- porto aldri over kr. Norgespakke med sporing- opp til kilo.


Kjøpte gjenstander kan hentes i Sandefjord. Vi har resultater for Gammelt porselen fra Porsgrunn til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

Besøk i PPs produksjonslokale er en del av omvisningen. Bestill gjerne omvisning med besøk i fabrikken, og se hvordan porselen blir skapt, brent og dekorert. Museet er samlokalisert med PPs eget fabrikkutslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg