torsdag 19. november 2020

Ventile bomull

Ventile bomull

We connect social and environmental awareness with beautiful, well-made and durable clothing. Ingenting puster bedre enn bomull. To tynne tråder av langfibret bomull blir tvunnet og holdt i spenn. Dette er renning og innslag i veven.


Ventile bomull

Når vevlengden er ferdig og slippes opp, skrur trådene seg inn i hverandre. Utforminga av en anorakk gir bedre bedre kombinasjon av luftgjennomstrømming og isolasjon enn en jakke. Ventilestoffet er helt overlegent på ventilasjonsevne sammenligna med Gore-tex. Bukse: Arcteryx Sabre med seler. Den fungerte fantastisk bra et par sesonger.


Stoffet pustet godt, var svært vindtett, og var relativt brukbart under moderat fuktige forhold. I striregn trutnet riktignok stoffet som det skulle, men jeg vil nøle med å kalle det 1 vanntett. Men noen regnjakke er det ikke.


Den har derimot fantastisk god fukttransport samtidig som den er vindtett, myk og stille. I blant annet England og Skotland er det store tilhengerskarer av anorakker og jakker laget av Ventile. Helt vindtett, puster svært bra, tilnærmet lydløst, og mykt og behagelig. For press materials, images or interview requests please get in touch with Barbora Balikova or Rhian Johnson at Karol Marketing. Tilak Odin jakken er en jakke det går ann å bli skikkelig glad i. Ventile , däremot kan ruttna bort utan miljöproblem.


Løst spunnet, langfibret bomull som veves tett, sveller når den blir våt – og blir dermed vanntett! Jeg digger ull og bomull , og går helst med det både på tur og til hverdags. Bomullsanorakken min begynner å bli sliten, og jeg vil skaffe meg en ny.


Ventile bomull

Antar at kammerfolket har en samlet kunnskap om hva som finnes av slikt derute. Det jeg er på utkikk etter er anorakk og bukse i relativt kraftig bommulslerret. I denne bloggserien kan du lese om prosjektet fra start til slutt.


Jeg har også skrevet en test av jakken i Test av Svånå Mila. Kortversjonen er at dette rett og slett er en meget bra anorakk. Stoffet består av 1 ventile bomull , og er mykt, stille og gir meget god beskyttelse for vær og vin samtidig som den puster bra og vekten ikke er avskrekkende.


Anorakken har lufteåpning på den ene siden, med ekstra knapp for å unngå at den ikke glir opp når den ikke skal. Plaggene produseres for hånd i deres fabrikk i Manchester med råvarer som utelukkende kommer fra Storbritannia, med noen få unntak. All of our product reviews are from customers with verified purchases. Puster bra, tørker fort, er værtett, med en dobbel variant (lag) er det vanntett. Er et relativt kostbart stoff, og det er ikke så mange som lager produkter i det, men noen finnes.


Då det finns en historia bakom kan man förstå att det kan vara mer intressant att sälja produkter under varumärket Ventile.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg