torsdag 26. november 2020

Trebitt

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Alle våre farger utvikles. Inspirasjon når du skal male ute. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem.


Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de.

TREBITT Oljebeis er produktet for deg som verdsetter. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Beis med ekstra lang holdbarhet. Fremhever trestrukturen.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.

Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Trebitt oljebeis inneholder unike oljer som sørger for en suveren inntrengning i treet.


Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Mens tradisjonell oljebeis har en holdbarhet på fire–fem år, skal Trebitt Superbeis ha en holdbarhet på inntil åtte år.


Mer akryl, mindre alkyd Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis. Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger. Se beste pris på Jotun Trebitt Terrassebeis (liter).


Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning.

Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS. NSB har endret navn til Vy. Her kjøper du billetter til Vys avganger i hele Norge. Trebitt Oljebeis Jotun trenger godt inn i treverket, og du beolder den flotte strukturen i treverket.


Du finner også informasjon om blant annet trafikk, rutetider, bagasjeregler. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg