torsdag 5. november 2020

Uttrekkbar vindskjerming

UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og meter uttrekk. Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg.


Levers med hvite eller grå profiler, velg mellom flere hundrede farger og mønster. På jakt etter uttrekkbar levegg?

Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Bestill her! Sideline – uttrekkbar levegg. Ideell løsning for de som vil ha fleksibel vindskjerming på terrassen.


De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som gjør det kaldt og utrivelig. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du holder på med. Laget av 1 polyester. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder.


Kjøp materialer på nett eller i butikk. Om du ønsker permanent vindskjerming , kan en vegg i glass være en løsning. Vindskjerming med glass. Leveres i klart glass og som frostet glass.


Kan enkelt fjernes om vinteren. Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Leskjerm til bobil og campingvogn fra Isabella, Ventura og Svenska Tält. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Fasade Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom? La ikke kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet med grilling og hygge.

Dette er løsningen som gir en behagelig utendørslounge som du enkelt kan bruke store deler av året. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer.


Leveggen trekkes enkelt ut av kassetten ved bruk og føres tilbake på samme måte. En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium. Stort utvalg av bobleba terrassetak, vinterhager, hageboder og paviljonger.


Alt innen reservedeler, rensemidler og tilbehør til bobleba uansett merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg