mandag 2. november 2020

Utnytte plass under trapp

Utnytt kronglete kvadratmetre. Noen av mulighetene vil nok være mer opplagte enn andre i ditt hjem, det kommer også an på om trappa er i stua eller i gangen. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre.


Av: Einar Vestheim, 4. Noen trapper er så absolutt på feil sted.

Hos denne kunden trengs plassen ekstra mye ettersom rommet for øvrig har mange utfordringer. En trapp som opptar en stor del av rommet, gir en stor flate som du for eksempel kan utnytte til en garderobe. Her har det blitt plass til skap, hyller og knagger, slik at det blir kontroll på alt som ellers ville blitt slengt litt her og der.


Fordi løsningen er tenkt inn fra starten av, er hyllene blitt til en elegant forlengelse av selve trappetrinnene. Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte oppbevaringsløsninger. Men hva med trappen ? Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig oppbevaring på.


Effektiv plassutnyttelse i hjemmet er noe de fleste har behov for.

Stadig flere ting krever sin plass , derfor har vi utviklet noen smarte måter å utnytte kvadratmeterne på. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under trappa. Oppbevaring under trapp ikea Ved sin volumetri vil stigen alltid tilby denne tilstanden, men måten vi vil kunne dra nytte av. Har du trapp i boligen din kan du bruke tomrommet under trappen til oppbevaring.


Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Garderobe er vår mest populære løsning. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Under åpne trapper danner det seg mye støv, men hvis du har en tett trapp , kan du bruke plassen til bokhyller.


Dette forutsetter imidlertid at det gjøres ordentlig og er spesialtilpasset - hvis ikke vil det bare se rotete ut. Også her er det viktig at trappen er tett, hvis ikke blir kosekroken fort en støvfelle. En romslig og oversiktlig arbeidsstasjon er noe det er lett å få plass til under en både en rett trapp og en trapp som har graders vridning.


Ved et rett trappeløp kan du utnytte lengden på hele plassen under trappa, og få en stor og åpen arbeidsflate. Alle som har en trapp i huset, vet at det er umulig å innrede det lille rommet under trappen. Det blir som regel stående tomt, eller det blir brukt som oppbevaringsplass. Jeg trenger tips til hyller som er både praktiske og pene for å utnytte plassen under trappa best mulig.


Her er mulighetene utallige, enten du ønsker deg en liten bo et lekehus for poden eller rett og slett bygge store, uttrekkbare skuffer.

Plassen under trappen er en strålende mulighet til å skaffe seg et ekstra lite rom. Har du en åpen trapp med mer luft, er dette et ypperlig sted for å lage seg et lite hjemmekontor. Stryntrappa - Plass til mer, er en serie med spesialtilpassede tilvalgsløsninger for oppbevaring under trapp. Det handler om å være litt crazy.


Vær litt gal når du tenker innredning og ta det hakket lenger. Du har masse plass i boligen du ikke nødvendigvis tenker på, som for eksempel plassen over vinduene, sier Camilla Gjerset, innredningsekspert i den svenske møbelkjeden Ikea, til DinSide. Vi har nemlig en ganske stor hall, og under trappen opp til 2. Jeg har hatt en stor kommode her tidligere, men ellers har denne plassen bare samlet støv, og det ville jeg gjøre noe med. Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg