fredag 13. november 2020

Trebitt shimmergrå

Her finner du inspirasjon til din Terrasse. Noen timers arbeid er alt som trengs for å slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Inntil års vedlikeholdsintervall. TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv,. Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen. Mange går i gang uten å sjekke hva som er enklest og gir det beste resultatet. Det kan fort gi ekstra kostnader og være mer tidkrevende!


Få gode tips i denne saken! Her er de syv vanligste feilene du bør unngå 1. Ny uhøvlet kledning: Påføres strøk Trebitt Oljebeis. Trenger ingen grunning.

Ny Trebitt Oljebeis er grunning og beis i ett. Ny høvlet kledning og tømmer: Påføres strøk Trebitt Oljebeis. Fabrikkbeiset kledning anbefales rebeiset innen år.


Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Her kan du lese hvor snart du bør og kan beise din nye terrasse, og hvor ofte bør du friske opp den gamle? Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Du kan se flere farger og oppstrøksprøver hos våre forhandlere.


Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. Last ned høyoppløselig bilde. Skap ditt egne lille Italia på uteplassen. Skap et deilig uterom på terrassen! Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle!


Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. Den unike oljen i Trebitt Oljebeis (produsert etter 04) gir en suveren inntregning i treverket. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem. Trebitt Oljebeis finnes i et stort utvalg farger, så det er lett å finne en farge som passer til akkurat din hytte.


Se hele fargekartet til Trebitt Oljebeis her. Rent, tørt og fast – en tommelfingerregel.

Stikkordene rent, tørt og fast – det er viktig å legge seg disse på minnet, når det gjelder underlaget du skal beise eller male på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg