mandag 23. november 2020

Trekasser til vegg

Vi har funnet frem til gode idéer til hva du kan bruke trekasser til som vi ønsker å inspirere deg med. Robust, kult, og praktisk med mye rom i kassene til oppbevaring av magasiner, bøker og aviser blant annet. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Store kasser og store esker til oppbevaring er praktisk og enkelt å stable i. Bruk en stor eske til all jule- eller påskekosen, eller en gjennomsiktig kasse til de klærne du ønsker å pakke bort, men likevel enkelt kunne ha oversikten over. Ved å bruke kassene til eksponering av frukt eller grønnsaker, kan du gi kunden en økt følelse av å være miljøbevisst eller av å handle rett fra bonden.

Romslig trekasse som egner seg for eksponering av varer, planter, dekor eller annen oppbevaring. Trekasse, 40x50xcm. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver.


Kurvene våre kommer i forskjellige størrelser slik at du får plass til de under sengen, i bokhyllen eller i boden. I denne enkle furukassen kan du oppbevare alt fra verktøy og leker til hageredskaper. De to håndtakene på hver side gjør det enkelt å bære den med seg.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Vi har et stort utvalg av flotte trekasser til favorittvinen din. Kassene er en perfekt gave til vinelskeren, men kan også brukes som innpakning av andre produkter som blant annet vinåpnere.


Gaven blir fort mer personlig hvis du for eksempel blander noen gode flasker vin med litt lekkert tilbehør fra vårt store sortiment. GEOMETRISKE TREKASSER. Dekorative trekasser , som vil pryde enhver vegg. Fine oppbevaringshus til småting eller telys. Eske med vannfarge-effekt.


Fåes i bokform og firkantet. Trerammer som fremhever prints og motiver. Treplater og trekasser til private og bedrift Trebutikken.


Norges største online utvalg av treplater, kuttet til de målene du ønsker. Vi selger MDF-plater i flere farger, de populære OSB-platene, sponplater og mange andre etter mål. Det kan være vanskelig å få tak i en liten MDF-plate, til f. Den kommer flatpakket, og du setter den sammen selv.

Når hagesesongen er over, kan den demonteres igjen slik at du kan lagre delene tørt og trygt til neste vår. For en drøm av en plantekasse! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under. Fås kjøpt blant annet her. Vinstativ til montering på veggen kan være med på å utnytte ledig plass i vinkjelleren samtidig som stativet fungerer som et dekorativt innslag i rommet.


Wineandbarrels har vinstativ og flaskeholdere i mange forskjellige materialer og design og hos oss finner du veggmonterte vinstativ som passer til dine ønsker og behov. Se alle modellene her. Denne høye sengeløsningen er hjemmesnekret, og trappen opp til sengen er laget av bokkasser som er skrudd sammen. Kassene fungerer som oppbevaring for leker, og under sengen ligger en madrass som hele familien bruker, både til lesestunder og lek.


Dette er garantert noe som også barna syns er gøy. FOTO: Tia Borgsmidt 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg