torsdag 17. september 2020

Trebitt oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. I tillegg gir den nye teknologien betydelig bedre beskyttelse mot falming enn tradisjonelle tjære- eller oljebaserte produkter. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Jernvitriol kg 16- per stk Kjøp. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.

Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Butinox Futura Dekkbeis har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Tilsatt sopphindrende midler. Drygolin eksteriør oljedekkbeis hvit liter.


Tixotrop, impregnerende oljedekkbeis tilsatt effektive midler mot svertesopp. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Sommerne kan være vekslende i været og kanskje du ikke har anledning til å beise. Trebitt kan påføres også i den kalde årstiden.


Mange har treverk som trenger behandling, men lurer på om det er for seint på. TREBITT Terrassebeis i ny, forbedret utgave. Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning.


Dessverre: Faktorenes orden er ikke likegyldig. Iallfall ikke når du skal velge mellom beis, tjærebeis, dekkbeis og maling. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

I Norge har vi en kort sommer og det er umulig å styre all behanding- og vedlikeholdsaktivitet til de hektiske sommermånedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg