tirsdag 15. september 2020

Tjæralin treolje pris

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk.

TREOLJE OG TERRASSEBEIS. TJÆRALIN Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.


Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Du kommer ikke utenom å olje årlig. Men unngå kronersoljen. Gå for oljer til høyere pris. De har mere tørrstoff og bedre inntrengning.


Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk.

Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt. Jotuns er for billig. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Dette giver en homogen overflade, mens træværket bevares.


Det modvirker træværket fra at falme og revne. Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød.


Fjern resterende olje med klut, svamp, kost eller lignende. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje , lakk - blant 3varer. Den fås i fargene Låvebrun og Gårdsrød og er enkel å påføre med sprøyte. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Påse at underlaget er egnet. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig. På tidligere behandlet treverk må gammel olje og beis fjernes før ny påføres.


På værslitte overflater anbefales i tillegg stålbørsting eller.

Samtidig kan du være trygg på at treverket er tørt og godt bevart med naturens egen balsam. Søk etter tjæralin beis på Kelkoo. Kinesisk treolje er like penetrerende, men den herder, og gir ikke slike problemer. Mener det er oljen som er i moderne grunninger som Visir.


Grunningen må til for å beskytte materialene, og skape en forbindelse fra inni til utenpå. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg