torsdag 24. september 2020

Vase gul

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Ser utrolig koselig ut på både frokost- og middagsbordet, og i vinduskarmen. Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Boblen frosty love Vase matt rød 120mm. Vi har et stort utvalg av lekre vaser.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Telykten kan også vendes til en matt rund vase.

Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Kjøp Omaggio vase gul på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Omaggio vase gul i kategorien Vaser fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Vaser ved hjelp av vår tjeneste. Vasene er enkle og stilrene. Formen på glass-serien Falla er sjenerøs, men likevel sart, delikat, og samtidig sterk. Hvert enkelt produkt i serien blåses for hånd av dyktige og erfarne glassblåsere i Bangkae-området i Thailand. Dråpen Heart Candy vase gul 2mm.


DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. Glassvasen Juice er formgitt av den norske designeren Kristine Five Melvær, som er kjent for sitt fargerike og lekne formspråk. Navnet Falla – fra gammelnorsk og islandsk – henspiller på den fallende dråpen, formgitt av naturen selv.


Runde former er en stor trend! Sirkel vase er en kuleformet keramikkvase som finnes i flere farger. Den er perfekt til enkeltblomster men er også fin uten blomster.


For å framheve vasens myke form kan du med fordel velge blomster i samme fargenyanse!

Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke. Gjennom alle år har de vært kjent for et sterkt fokus på design, håndverk og kvalitet. Se våre fine favoritter i. Gled deg selv eller noen du er glad i med en vase som varer lenge og har en historie.


Oval Primula er designet av Jacob E. Bang for Holmegaar og vasene designet av Kaja Dahl f. Ved å mikse flere farger og størrelser skaper du et fint blikkfang på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg