onsdag 30. september 2020

Trebitt oljebeis fargekart

På utkikk etter oljebeis? Finn butinox oljebeis fargekart. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking.

Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Bestill enkelt i vår nettbutikk.

Eller besøk en av våre butikker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ekte skjønnhet kommer innenfra. Ingen grunn til å skjule den.


Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Gir ingen fiberreisning. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning. Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen.


Mange går i gang uten å sjekke hva som er enklest og gir det beste resultatet. Det kan fort gi ekstra kostnader og være mer tidkrevende!

Få gode tips i denne saken! Her er de syv vanligste feilene du bør unngå 1. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Har kun sett prøver på den lokale byggvaresjappa, og noen få bilder fra Jotun der jeg ikke får et godt nok inntrykk av fargen. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24. Noen som har brukt dette, som kunne tenkt seg å dele bilder?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg