onsdag 22. april 2020

Stavangerflint mokkaservise

Vi har resultater for Mokkaservise til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Torget Til salgs Møbler og interiør. Stavangerflint mokkaservise (eller espresso) 2kr.

Det er ingen nagg eller andre skader. Skålene har synlig krakelering under og på det lyse partiet i midten. Tre av asjettene har krakelering, men lite synlig i den mørke. Ingen krakeling eller nagg. Minimal slitasje i gullet 20- pr kuvert.


Asjettene er krakelert, dette er veldig lite synlig. Koppene har lett gullslitasje på innsiden. Legg igjen en kommentar.

Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom. Sandnes ansatt ved Porsgrunds Porselænsfabrik. Stort fat, Arabia Ruska fra The Home Decor Picker. Det gamle porselenet fra bestemor kan ha høy verdi. Idag fant jeg et stavanger flint servise hos Fretex, men er usikker på verdien i forhold til deres pris på serviset.


De kan ha affeksjonsverdi, men ingen eller liten økonomisk verdi ,. Derfor finnes det et stort antall forskjellige modeller med en mengde. Triennalen i Milano for et mokkaservise i porselen. Bavaria mokkaservise 85-Bavaria mokkasett av Johann Seltmann Vohenstrauss. Grønt servise med gullkanter, og sotet dekorkant. Denne Pinnen ble oppdaget av Loppelotta.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. På salg i 2dager : Seks mokkakopper med skåler selges samlet. Se bildegalleri i toppen av artikkelen. Blomqvist Kunsthandel AS.


Den ene sukkerskåla har limt lokk. Der var han i godt selskap med Tias Eckhoff, Konrad Galaaen og Anne-Marie Ødegaard.

I løpet av et drøyt år utviklet han et nytt servise – Jubileum. Disse er også designet av Anne Lofthus, og vi har funnet dem i to ulike fargeutgaver. Prisantydning: ( 4- 500) kroner.


Strikket først, så tovet ned. Det ble det små vesker med kort rem av,. Enn så lenge er det disse tre jeg har å tilby, men jeg tror nok det kommer flere med tiden.


Velkommen til en hyggelig handel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg