fredag 17. april 2020

Solseil trekantet

Få det fint og lunt med et trekantet solseil. Trekant seil finnes i flere varianter. Praktisk trekantet solseil i kraftig polyester, med kraftige aluminiumskroker i alle tre hjørner. Et solseil over bordet er både pent og praktisk. Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger.


Solseil trekantet

Bli den første som vurderer dette produktet. Størrelse LxBxH: 4x 3x 240cm. Montert på stolper av robiniatre. Solseil i topp kvalitet til uteplassen.


Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Bredde m, seilet kan dras ut til maks m. Velg fra et bredt sortiment.


Solseil trekantet

Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Beskytt deg mot sol og regn hvor enn du vil med vårt høykvalitets solseil. Det er det ideelle solseilet som kan brukes til en rekke forskjellige utendørsplasser som din hage, terrasse, lekeplass eller balkong.


Seilet er robust og tåler kraftig vind og vær. Vevet solseil er de solseilene som beskytter deg mest effektivt mot UV stråling fra solen. Seilene er ikke helt vanntette, så det anbefales at de tas ned om vinteren. Mer enn av skadelig UV stråling er blokkert som et resultat av.


Solseil trekantet

Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Relativt raskt kom forslaget om solseil opp. Duken veier kun 3gram per kvadratmeter. Formen er langstrakt, trekantet og så stor at nesten halve terrassen kan tildekkes.


Solid duk i kraftig ­kvalitet med sterk søm og utvendige ringer. Produktet ble lagt til. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Tips en venn 5kr Antall. Spare i ny ønskeliste.


Du må velge størrelse før du kan legge varen i. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Et fint trekantet solseil drømmer mange om på en varm, solrik dag. Da kan du finne skygge om dagen og sitte lunt om kvelden.


Plasserer du sol-seilet på en vegg med store vinduer og dører, vil det dessuten skygge så mye at det blir kjøligere og mer behagelig også innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg