tirsdag 7. april 2020

Sølvfarget maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Av og til holder det ikke med vanlig maling , men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag.

Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Velkommen til en fantastisk verden av tapet, fototapet, maling , gardinstoff og møbelstoff. Vi som jobber i Tapetgalleriet anser oss som utrolige heldige.


Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Det finnes en lang liste med flotte bruksområder for akrylfugemasse eller malerfug.


Men listen over hva den ikke skal brukes til, er nesten like lang!

Blank dekklakk med utmerkede egenskaper for innen- og utendørsbruk. Rask tørketi hard UV-bestandig overflate. Beregnet for lakkering av maskiner, verktøy. Fugemasse for tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler og lydfuger.


I våre butikker møter du fagfolk. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur, verktøy, maling , hageredskap, terrasse, kjøkken og bad.


Se også våre garasjer. Bordet har fått blå laminatplate. Rundt kanten er montert en spesiallaget stållist. Bordbenet er malt med sølvfarget metallmaling.


Kjøkkenbenken er rustet opp med blå laminatplate og metallist. Lampeskjermen er skiftet ut. Det er også skiftet fra brune til kromfargede spots i taket. Små detaljer som gjør mye av seg.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Spraymaling, glassmaling, hobbymaling, tekstilmaling m.

En mulighet er et dagslyslerret. Slike er gjerne dyre. Derfor fant jeg et spennende alternativ, i form av lerretmalingen Evo High Contrast, utviklet av svenske Norman Design. Dette er en nesten sølvfarget maling som reflekterer mer projektorlys tilbake og dessuten gir økt svartnivå i lyssterke omgivelser, akkurat hva vi trenger.


Hvor får man kjøpt søvfarget motormaling? Har rengjort og pusset deler av min båtmotor GM peninsular Den er sølvfarget. Finner ikke motor sølvmaling hos. Motor maling og Praimer (spraylakk) Her er et lite utvalg av våre produkter, se i rekvisitakatalogen for alle produkter. For å finne prisen på produkter du finner i rekvisitakatalogen, skriv inn varenummeret i søkefeltet (oppe til høyre).


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Støp fat i betong eller gips, og bruk disse håndtakene til å bygge etasjefat. De kan også brukes til porselen og glass, der det er forhåndsborret hull.


Forside Tapet, farge og maling Hvilke akryl fugemasse er best? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg