onsdag 29. april 2020

Tørketid beis

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. På gulv med stedvis nedslitt beis , samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling. Det gir deg det beste sluttresultatet.


Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft.

Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det males, dekkbeises eller beises på høsten. Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere bruker maling, dekkbeis og beis lenger tid på å tørke, forteller Kristian Sæther, merkevaresjef i Jotun, til Dinside. Men det er absolutt mulig å gjøre - bare du tar visse. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Terrassebeis tørker forholdsvis fort, og hvis du ikke følger bordene risikerer du stygge skjøter og skjolder, sier Simonsen i Jotun.


Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder.


Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått). Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Legg på nok beis , det reduserer faren for skjolder og øker holdbarheten Gjør risikovurdering av arbeidet – sikre deg godt i store høyder Bruk en papp-plate på grunnmuren så unngår du søl Vask penselen i Jotun Penselrens så holder den mye lenger Får du hjelp av naboen, husk å kjøpe noe godt til pausen! Feil fargevalg i beis er vanskelig å rette opp.


Skal nytt treverk behandles, anbefales derfor å gjøre prøveoppstrøk. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Tørketid - Drygolin oljedekkbeis.


Hei, Holder akkurat nå og maler huset. Benytter drygolin oljedekk beis (Hvit-Kalkstein). Beis er stort sett oljebasert enda - så det bruker en del tid på og tørke. Regner det mens beisen er våt skylles det jo av kledningen - og du har nesten rykket tilbake til start. Store muligheter for skjolder også om det er noen områder som blir mer utsatt en andre.


Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish.

Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene.


Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Endetre bør fuktes med vann for å unngå mørke partier. La beisen tørke i minst timer, før man fortsetter overflatebehandlingen.


Møbelbeis fås i flere farger. Beis eller olje terrassen enten ved å bruke kost eller rull. Det som ofte er best, både for påføringen og deg selv, er å bruke et forlengerskaft. Påfør behandlingen på cirka to bord i bredden, og avhengig av hvor lang terrassen er kan du påføre behandlingen på hele lengden.


Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har bommet på dette. Etter en lang vinter så gulvet på balkongen i toppleiligheten ikke særlig fresht ut, og vi kjøpte inn beis , terrsasserens, koster og satte igang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg