mandag 27. april 2020

Stor trakt

Stor trakt

Lettmetalltrakt med bøyelig forlenger som gjør det lettere å fylle drivstoff. I trakten sitter også et avtakbart filter. Legg til i innkjøpslisten. Se alle relaterte produkter.


Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Stor trakt med avtagbart filter. Trakt med filter, diameter 3cm. Produsert i næringsmiddelsgodkjent plast.


Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Du må være logget inn for å legge. Brukes for å lette påfylling av en væske og som overgang mellom rør av forskjellige diametre. Brukes også som maskindel ved trekking av rør hvor trakten bevirker at en platestrimmel omformes til rør med traktens minste diameter som rørets yttermål. Påfyllingstrakt med ekstra stor åpning egnet for husholdningsglass og krukker.


Stor trakt

Fyll glassene med syltetøy, marmelade etc. Robust trakt i rustfritt. Petroleumsbestandig trakt med lang hals. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av.


En trakt er et redskap til bruk for å fylle en væske eller annen masse over i en beholder med liten eller smal åpning. Trakter har vid åpning i toppen og en liten åpning eller tut i bunnen. Trakter som ble brukt i melkestell eller ølbrygging kunne være lagget , svarvet eller skåret i tre. The specially designed filter removes water and dirt from gas, even 2. Flammesikker trakt med lokk. Reviews Veldig veldig god service og god oppfølging.


Stor trakt

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Med store leveranser menes leveranser over NOK 500. Vi leverer alt fra små komponentbokser til store transportkasser i ESD utførelse. Når det gjelder ESD sikker oppbevaring så er det mange kunder som er usikre på hva som er riktig for deres produksjon.


Om de skal ha konduktivt eller Dissipativt materiale osv. Alle disse spørsmålene kan vi gi deg svaret på. Ta kontakt for en hyggelig ESD.


Stor trakt

Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Velg hjemlevering eller hent selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg