fredag 11. desember 2020

Treolje gylden

Treolje gylden

Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Finnes også i typene grønn og gylden. Bør påføres 1-ganger per sesong. Høykvalitets treolje som gir lenger varighet på terrasser,levegger og hagemøbler.


Trenger godt inn i treverket. Tilsatt middel mot svertesopp. Les tester og omtaler før du kjøper. Textrol metter og beskytter alt treverk – myke og harde treslag. Ypperlig penetrering – bygger ikke film.


Erstatter de naturlige oljene i treverket. Det er en risiko for selvantenning av brukte filler, twist osv. Legg brukte filler, twist osv i vann ett døgn før de kastes, eller brenn dem umiddelbart. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Treolje gylden

Jotun treolje gylden liter. Faktisk er treolje med farge bedre, da fargepigmenter er med å beskytte mot solens UV-stråler. Repeter denne prosedyren inntil.


Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Produktet er vannbestandig og har god penetreringsevne.


Treolje gylden

Mange tenker kanskje fargeløs når de tenker olje, men olje kan også ha forskjellige farger. På lyst treverk bør oljen pigmenteres. All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit. Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint.


Jeg tipper forøvrig at Infra-tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Hemmer mugg- og soppvekst på overflaten. HERREGÅRD TREOLJE XO TEKNISKE DATA Dato, revidert: 13. VRIG INFORMASJON Det finnes mange ulike typer impregnert materiale.


Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Møretyri Terrasseolje flasser aldri, og er det eneste på markedet som holder seg. Laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke. Husker sånn litt vagt at den var ganske dyr.


Men man må nok gå over hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg