mandag 7. desember 2020

Treolje

Stort utvalg av maskiner, verktøy og materialer til hobby og profesjonelle byggere. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Finn treolje hvis du ser nå. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket.

Klassisk treolje til utendørs bruk! Hard Heads treolje er en vannbasert olje som inneholder spesialbehandlet linolje og anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs. Den bør imidlertid ikke brukes på harde treslag som teak, eik eller lerk. Spesialolje for impregnert treverk.


Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong. Olje inn utemøbler, treheller, terrassegulv og andre utsatte underlag av tre så står de bedre i mot vær og vind.


Her finner du treolje som passer ulike.

Den anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs. Denne oljen et veldig godt valg hvis du skal olje inn for eksempel altan, brygge, gjerde, hagemøbler eller treplatting. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Velg transparent trebeskyttelse hvis du ønsker at treet skal bevare sitt naturlige utseende. Denne typen trebeskyttelse er best til loddrette overflater som trefasader og raft. Holder som regel lenger enn treolje.


Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i resten av hjemmet. Se utvalget av utendørsolje. For å unngå at treverket på terrassen forfaller, er det viktig å pleie terrassebordet med kjærlighet. Kjøp på nett eller i butikk. Det betyr at du bør rengjøre terrassen minst.


På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Jotun treolje gylden liter. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Alvdal royal treolje egner seg best til vedlikehold av store overflater som terrasser og utvendig kledning, i tillegg til bruk på snittflater, endeved og til oppfrisking av Alvdal Royal behandlede produkter. Oljen må blandes med white spirit for å lette påføringen samt øke inntrengningen i treverket.

Kinesisk treolje finnes som tilsetning i en rekke produkter til trebeskyttelse. Den er ofte den aktive og viktigste komponenten siden den både trekker inn og beskytter. Tilleggsstoffene er mest for å gjøre den enklere å påføre (løsemiddel), og eventuelt legger man til lakk (f.eks. Danish Oil) for å få en hardere overflate.


Liberon kinesisk treolje er en tyktflytende ikke-herdende olje. Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs. Vannbasert treolje for ubehandlet, trykkimpregnert og tidligere oljet tre utendørs, f. Oljen trenger dypt ned i treet og gir en vannavvisende overflate samtidig som den motvirker uttørring samt reduserer sprekkdannelse. Hemmer algevekst og mugg. Velg riktig farge til ditt hus 07.


Dette er ekspertenes favoritter – og noen nyttige tips som gjør fargevalget enklere. All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit. Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint. Jeg tipper forøvrig at Infra-tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren.


Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Løse fibrer og eventuelt harpiks rundt kvister børstes vekk med stålbørste. Cu-impregnert og ubehandlet trelast påføres strøk.


Verktøy: Pensel, rull eller sprøyte. Les tester og omtaler før du kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg