onsdag 2. desember 2020

Treolje utendørs

Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk. Motvirker gråning og oppsprekking. Klassisk treolje til utendørs bruk!


Hard Heads treolje er en vannbasert olje som inneholder spesialbehandlet linolje og anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs.

Den bør imidlertid ikke brukes på harde treslag som teak, eik eller lerk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. I denne kategorien finner du et stort utvalg av mange forskjellige typer utendørs maling. En klar treolje som beskytter utendørs treflater mot uttørking og sprekkdannelse, samtidig som den motvirker blåve alge- og muggdannelse.


Du kan få treolje i mange forskjellige farger, så treverket kan matche stilen i resten av hjemmet. Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert. Finn ut hva du skal velge til ditt.

Liberon kinesisk treolje er en tyktflytende ikke-herdende olje. Den inneholder 1 Kinesisk treolje , og er meget motstandsdyktig mot vann, alkohol og matsyrer. Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs.


Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Les tester og omtaler før du kjøper. Under utendørs maling finner du, blant annet, trebeskyttelse, treolje og tregrunning, slik at du kan gi ditt utendørs treverk de beste forutsetningene for å tåle vind og vær.


Hardt utsatte flater bør normalt behandles minst en gang om året. Bruksanvisning: Flaten må være rengjort og tørr ( fuktighet). Fibre i gamle og grånende flater slipes. Beregnet for utendørs bruk.


Har god inntrengning. Her finner du alle våre utendørsprodukter. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc.

Jotun treolje gylden liter. Drygolin Ultimat, vår beste. All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit. Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint. Jeg tipper forøvrig at Infra-tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren.


Penetrerende treolje for treverk utendørs. Oljen trenger dypt inn i treet for best mulig beskyttelse. TREOLJE ROYAL EKSTRA har meget gode penetrerende og vann-avvisende egenskaper, og leveres i tre varianter: brun, nøytral og grå. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Anbefales brukt på eik utendørs , fiskestenger etc. Kan brukes på barneleker, alt som kommer i kontakt med matvarer (skjærefjøler, salatboller etc.), Er også ypperlig for å støvbinde og fremheve glansen på tegl og klinkerflis.


Jeg har en gammel kiste som er malt i en nydelig blåfarge, som jeg ønsker å bevare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg