mandag 14. desember 2020

Vipp kaffekopp

Hvorfor ikke nyte morgenkaffen fra en kaffekopp i håndstøpt porselen av høyeste kvalitet? Enten vi arbeider med stål, tekstiler, keramikk eller andre typer materialer for et nytt Vipp -produkt, skal formen tilrettelegge for funksjon, og dermed elimineres alle unødvendige estetiske detaljer. Vipp tekopp er håndlaget av porselen av høy kvalitet Tekoppen er glasert på innsiden og håndpolert på utsiden for. Den keramiske kolleksjonen til Vipp , er fremstilt av porselen i fineste kvalitet. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp.


Dette gjør at koppene får en flott matt overfalte.

Kaffekoppene tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Overflatene er glassert innvendig, og håndpolert utvendig, for å oppnå den lekre, matte overflaten. Fremstilt i porselen av høy kvalitet. Alle deler tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Alle gummi- og silikonoverflater på Vipp -produkter er testet og godkjent med tanke på flekkdannelse.


Vipp er ikke ansvarlig for denne type misfarging. Kontakt Downloads Presse Partnere Om Vipp Jobb Butikk finner Min konto. Shop Kjøkken Møbler PROFESJONELLE Hotel Stories.


Den består av en skål, en melkemugge, en tallerken, en eggering og en espresso-, kaffe- og tekopp.

I samarbeid med den danske keramikeren Annemette Kissow har Vipp utviklet en keramikk kolleksjon. Materiale: Porselen Farger: Hvit. Les tester og omtaler før du kjøper. Vipp kaffekopp er håndlaget av porselen av høy kvalitet. På Verket Interiør har vi et stort utvalg av produkter fra danske VIPP.


Vipp 2Espressokopp, Stk NOK259. Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad. Flora kaffekopp , rhododendron 49NOK. Køb dine nye kaffekopper fra Vipp online her. VIPP er et tradisjonsrikt dansk merke, som har levert kvalitetsprodukter i mange tiår hovedsakelig til kjøkken og bad.


Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter. Hos oss finner du sesongens vakreste interiør fra en rad kjente merker som HAY, Muuto, Kähler, By Lassen, Klong, Vipp med flere. Ingen kaffe eller te uten en kopp eller et krus. Vi har kaffekopp , tekopp eller termokopp for deg som setter pris på morgenkaffen eller trenger en god kopp te i ny.


Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli. Vipp -bøtten har kun fått små endringer siden den ble skapt, og er fremdeles en favoritt! Vipp brunsjsettet består av en skål, en tallerken en eggering og en kaffekopp.


For en mat finish og en glat inderside er kaffekoppen glaseret indvendigt og håndpoleret udvendigt.

Fås i pakker á to stk. Koppen er en del af en serie som er udviklet i samarbejde med den danske keramiker Annemette Kissow. Sammenlign pris på kopp og krus. Vi hjelper deg å velge kaffekopp , tekopp - blant 3varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Kopperne er fremstillet af det fineste porcelæn. Overfladen på kaffekopperne er glaseret på indersiden, og håndpoleret på ydersiden i en mat finish. V ælg mellem to farver: hvid eller grå. Pris NOK 32inkl. Vi har et stort utvalg av kopper og glass til hverdag og til fest!


Nyt morgenkaffen fra denne lekre kaffekoppen laget av soli varmebestandig borosilikateglass. Du finner det på ting. Kan fint brukes til både varme og kalde.


Vipps AS - laget i Norge, med kjærlighet for forenkling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg