torsdag 14. mai 2020

St paul blue jotun

Du finner også et lite hint av grønnlighet i denne, - det er nettopp det som gjør at den er så lekker til minttoner eller til grønnaktig blåtoner. De trengte en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Se den vakre, dype blåtonen her. En av våra mest sålda blåtoner.


En perfekt kombination av blått med en underton av det gråa.

Du ser också en liten hint av grönt i denna färg - det är det som gör att den är så läcker till minttoner eller till grönaktig blåtoner. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. It’s a soothing shade that brings comfort and serenity to our lives. Den er rett og slett en estetisk nytelse for lokalene, mener fargesjefen. Dette er en blåfarge som også egner seg meget godt i hjemmet!


Jotun har i samarbeid med designstudioet Frama lansert en helt ny farge: St. Frama skulle pusse opp studioet og hadde et ønske om en lekker farge som kunne matche deres design - Jotun så muligheten for et godt samarbeid. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.

Blått på vegg og i tak! Lokalerne husede tidligere St. Da designerne skulle istandsætte deres egne lokaler, ønskede de at udvikle en farve, som var unik og passede perfekt til deres stil. Mange nuancer blev blandet og vurderet undervejs, og i samarbejde med Jotun , blev den smukke, dybe blå tone St. Det er jo veldig i vinden som med mørke deilige matte vegger.


Vi har jo hatt mørke vegger her i huset i flere år allerede - og de har vært fire forskjellige fondvegger her: Dempet sort, St. Jeg tenker jeg skulle samlet ett lite innlegg for å vise frem disse populære fargene. Pauls blue , Deco blue og Bergknatt. Vi liker svært godt den stilsikre designen til Frama, og synes et samarbeid med dem passet glimrende.


Mange nyanser ble blandet og vurdert underveis, og i samarbeid med Jotun , ble den vakre, dype blåtonen St. Frama designstudio ligger centralt i Köpenhamn i den historiska stadsdelen Nyboda. Lampan heter Kuu Kuu Lamp och kommer från Hem. Också den väldigt fin, speciellt mot en mörkare vägg. Pictured here is a blue hue that hits the right spot for me.


It’s created as a collaboration between paint brand Jotun and Danish design firm Frama as Frama needed a colour for the walls in their new studio, and it’s called St. Annika Lindskog – Kulörrådgivare.

Har sett på dempet svart, deco blue og st. Vurderer å male kortveggen med vinduene og motsatt langvegg også. Hvis jeg går for dempet svart på tv-veggen, kan denne kombineres med deco blue eller st. Evt male alle tre veggene i deco blue eller st. Eller kan det fort bli for mørkt å male alle tre veggene?


Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Jotun Lady Pure Color i farven St.


Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem. Helmat maling der både er vaskbar og farveægte og samtidigt fremstår totalt mat. LADY Pure Color er den eneste maling der kan bære mørke farver, være vaskbar og samtigt bliver ved med at fremstå flot og mat.


Jotun LADY svarer: Hei Christine :-) Takk for flere bilder, nå sammen med et hvitt ark synes jeg at gardinene så gråere ut er det gråblå eller kjølig grå ? Dette må du love meg at du tester med prøver. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg