mandag 11. mai 2020

Trekasser til oppbevaring

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Hvem drømmer vel ikke om en bod hvor alt har sin plass og du faktisk kan finne det du leter etter med én gang?


Med en gjennomsiktig kasse med lokk (eller flere) er det enkelt å holde orden på alt, samtidig som det ikke støver ned. Store kasser og store esker til oppbevaring er praktisk og enkelt å stable i.

I denne enkle furukassen kan du oppbevare alt fra verktøy og leker til hageredskaper. De to håndtakene på hver side gjør det enkelt å bære den med seg. Enten du trenger en stor, gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg.


Oppbevaringseskene våre er både flotte og praktiske og kan brukes til så mangt. En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy.


Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen.

Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Med smart oppbevaring i alle hjemmets rom blir det enkelt å organisere småting, bøker, tøy og kontorgjenstander. Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox. Velger du med lokk i tillegg så slipper du at smuss og skitt.


Velkommen innom Biltema og du vil helt sikkert finne oppbevaringsløsningen som. Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver.


Klassiske, stabile trekasser , perfekt til oppbevaring av det meste. Fine i stuen, til små flasker og sminke på baderommet eller i kjøkkenet for krydder og flasker. Enkle å flytte og løfte siden de har håndtak. Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått. Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm.


Hos BAUHAUS finner du alt innen oppbevaring , fra smarte trillebrett til praktiske oppbevaringskasser der du kan oppbevare en mengde forskjellige ting. I utvalget vårt finner du også flyttekasser i forskjellige varianter, så det er noe for ethvert behov.

Robust, kult, og praktisk med mye rom i kassene til oppbevaring av magasiner, bøker og aviser blant annet. Vi hjelper deg med å hold orden, samt lage system ved hjelp av smarte kurver, kasser og bokser. Rydd vekk rotet og skap et innbydende hjem.


Alltid enkel bestilling. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger.


Smakfull oppbevaring med finérkasser. Hold styr på tingene dine med superfunksjonelle kasser i lys finér. Finérkassene er skapt til smakfull oppbevaring i alle husets rom, ettersom de mange forskjellige utformingene gjør at bare fantasien – og behovet – setter grenser.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Trekasse laget av grantre. Kan brukes ute hvis den er oppbevart under tak.


Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser. Det med å holde et hjem, som det bor ett eller flere barn i ryddig, kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger, blir det kanskje litt lettere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg