onsdag 18. mars 2020

Votteklyper

Votteklyper for å holde vottene fast i ermet. Tilbud NOK 6Førpris: NOK 9Rabatt- inkl. Flotte brede votteklyper i sort, med nikkelfrie klipser. Kan også brukes til å holde jakken kneppet igjen når bæreseler brukes. No i forbetra utgåve med sterke klyper og fine detaljar.


Votteklyper

Vi har fått inn votteklyper som løser problemet i en fei ;) Lilla, rosa, brun, lys og mørk blå. Vi kjøpte votteklyper på Barnas hus. Riktignok for år siden. Lenke til innlegg Del på andre sider. Klips i sølvfarget metall til å sy på hengsler, tåtesmokker, votteklyper m. Kjempestort og variert utvalg av hansker og votter til barn og baby.


Vi fører gode merker som Didriksons, Kombi, Lindberg, Reima og mange flere! Huttelihut custommade forside 3. Flotte, brede votteklyper i sort med nikkelfrie klipser fra MamaMic. Klassiske votteklyper (2-pk.) som ikke vil skade klærne! Et sett med votteklyper i samme mønster. Kraftige klyper med plast inni som beskytter tøyet, og sitter godt.


Votteklyper

Multifunksjonelle klyper til votter, smekker og kosekluter. Gjør hverdagen enklere og aldri mer miste en ting - disse klipsene er perfekt til å klype votter eller en teppe til barnevogn. Med disse smarte klypene henger vottene fast, selv om barnet lurer dem av hendene!


Husker vi hadde det da vi var små. Skulle gjerne hatt det til knerten, så han ikke mister vottene sine. Hvilke butikker har det tro? Er det bare meg, eller er det flere som har problemer med å holde styr på barnas votter om dagen? Bunader og tilbehør til barn str - 176.


Votteklyper

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Praktiske klyper som gjør at vottene sitter fast og ikke blir borte. Tilgjengelig på lager.


Se om varen finnes i butikk. Fri frakt over 5kr. Tilbehør er prikken over i-en og har mange funksjonar.


Kattnakken tilbyr ulike plagg for forskjellige behov og har også nyttige produkt for å halde styr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg