tirsdag 3. mars 2020

Tekstil spraymaling

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Skriver du på det med kulepenn, blir det fort borte etter vask eller kort tids bruk. Tekstil er ikke som papir.


Derfor har vi spesielle tekstilpenner, tekstilmaling eller tekstilspray du kan bruke på plagg eller andre ting som er laget av tekstiler. Textil design fra Marabu er en akrylbasert spraymaling for dekorering av tekstiler. Prøv først på en liten prøvebit før du sprayer for å se om tekstilene tåler malingen.

Med spraymaling blir resultatet forskjellig hver gang! Kan vaskes på 30o finvask. Dekorer med tekstilspray og lag festlige budskap eller spray på kule mønstre. Er det første gangen du bruker tekstilspray, kan du teste på et gammelt laken først. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv.


Palett spraymaling tekstil , til lyse stoffer (bomull eller bomullsblandinger), forvasket. Pumpeflaske, ikke for presisjonsspraying, resultatet blir forskjellig hver gang. Rist flasken med korken på før bruk.

Strykefikser på vrangen 3–minutter med strykejernet innstilt på bomull. Stort udvalg af tekstilmalingen Textile Color basic til at male på lyse tekstiler og Textile Color solid til at male på mørkt stof. Vandbaseret stofmaling i god.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. En permanent tekstil tusch, der er velegnet til dekoration på lyse metervarer som bomul uld og syntetiske metervarer. Tuschen skal opbevares LIGGENDE for at opnå den bedste holdbarhe og for at farven ikke skal løbe. Se også vores store udvalg af stencils her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Textil Aquarelle sett. Spraymaling tekstil 1ml. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Les om hvordan om mors en på klær ere dekor male og Når du er ferdig holder Tips!


Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Hurtig levering fra eget lager. Kyndig service og vejledning. Gi gamle ting nytt liv med spraymaling 20.

Gjenbruk er trendy som aldri før. Ved å fornye og bevare gamle småmøbler og gjenstander i stedet for å kaste de på dynga, forlenger du levetiden og reduserer det totale forbruket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg