fredag 20. mars 2020

Stor ståhai

Oscar er en rappkjeftet liten fisk med store drømmer, noe som ofte fører ham ut i farlige farvann. Oscar er en snakkesalig, liten fisk med store drømmer som plutselig blir en helt i. De store drømmene hans har en tendens til å få ham opp i farlige farvann. Lenny på sin side er en kjempestor hvithai med en følsom side, og en hemmelighet-han er vegetarianer! Han har store drømmer om det gode liv på toppen av Revet der alle de rike og berømte bor, en drøm som har en tendens til å få ham opp i farlige farvann.


Korallrevshaien har en lett gjenkjennelig svart flekk på finnene.

Er mest å finne rundt tropiske korallrev i det Indiske hav og i Stillehavet. Oscar jobber på hvalvaskeriet, men føler at han fortjener større ting her i verden. Det unnlater han heller ikke å gjøre oppmerksom på til alle som vil høre. Con-artisten Roy Courtnay (McKellen) skyter gullfuglen når han møter den velstående enken Betty McLeish (Mirren) på nettet. Betty åpner hjemmet sitt for ham, og blir Roy overrasket når han innser at han faktisk bryr seg om henne.


Nå blir det som burde vært en enkel svindel, til en katt- og mus-lek med store konsekvenser. Har den liggende i DVD-skapet, og kjeder meg utrolig. Fargeleggingsark til print.

Oscar blir hyllet som en helt når han en dag forteller en stor hvit løgn om at han har drept en hvithai som truet Revet. Ny referanse på tegnefilm! Det må være det beste bildet jeg har sett på noen tegnefilm - lynskarpt, krystallklart og herlige farger! Når du ikke lider og i tillegg fungerer i jobb, sosialt og i familien, er du frisk.


Filmen var morsom nok. DVD: Detaljene er mange og fantasifulle, animasjonen flott, karikaturene fine, men historien? Den er i beste fall tynn. Stream direkte på hjemmesiden, via Chromecast til din TV eller last ned og se offline i vår app!


Les tester og omtaler før du kjøper. Tegninger til utskrift. Specs: DV Familie, Animasjon,. Shark Night 3D , som startet i USA denne uken (norsk kinoer, whattup?), byr ifølge regissør D avid R. Ellis på fem bøllete haimerker: hvithai, tigerhai, hammerhodehai, sigarhai og den undervurderte verstingen oksehai.


Når man sitter på en innbringende filmlisens, er det ikke mange utviklere som klarer å stå imot fristelsen til å lage dårlige spill. Spillet kommer til å selge uansett. Dessverre føyer Shark Tale seg inn i rekken.


Classic editor Historikk Comments Share. Vicky Jenson, Bibo Bergeron, Rob Letterman.

Få nyhetene servert i innboksen. En komisk fiskehistorie fra skaperne av Shrek - Stor Ståhai er en strålende hit! Kulturverksted Hafslundsøy skole. This video is unavailable.


Fisken, Skilpadden og Haien Tor Mer ståhai begynner i en forurenset storbyhavn der den unge fisken Pi lever med sine foreldre. Stor ståhai på Barnas Cinematek CINEMATEKET, FILMENS HUS søndag 30. Dette er en utrygg tilværelse, og det tar ikke lang tid før tråleren kommer og tar Pis foreldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg