mandag 23. mars 2020

Thørring jorun

Hun er lege og bosatt i Trondheim. Bøkene hennes er oversatt til svensk, dansk, nederlandsk og tysk. Forfatter fra Tromsø, bosatt i Trondheim. Jeg har skrevet seks krimbøker, en barnebok og to teaterstykker.


Aleris Sykehus Solsiden Aleris Helse er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende.

Senere har hun utgitt ytterligere fem krimbøker, inkludert årets bok. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner. Rettighetene er solgt til flere land.


Thørring er født i Tromsø, og utdannet lege. She lives in Melhus, is a specialist in gynaecology, and has her own private practice in Trondheim. De aller beste bøkene.


Bokklubben for deg som liker å lese – enten det er for å underholdes eller for å følge med i det.

De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Hovedbøkene sendes alltid portofritt.


Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! I fangenskap Jorunn Johansen. Ho budde tre år i Paris, der handlinga i den fyrste boka hennar er lagt. Prøv vår app gratis i dager.


Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse. Det handler om spenninger og karakterdrag ved det faktum at Aslak Eira ikke bare en dyktig etterforsker - men også same. Se hennes roller (2) og relasjoner (19) i næringslivet - og hvilke bransjer Jorun Elise. Det er selvsagt morsomt og inspirerende at noen vil lage film om Eira.


Stig Henrik Hoff gjør også en glitrende innsats i rollen, og naturskildringene er flotte. Men jeg tror de fleste forfattere har det litt vanskelig når de ser en filmatisering av sin bok. Hun bor i Melhus, og er spesialist i gynekologi med egen praksis i Trondheim.


Your company account is blocked and you cannot place orders.

If you have questions, please contact your company administrator. Jeg likte veldig godt de to første. Jeg synes ikke denne tredje var like bra som de andre, men den er absolutt leseverdig.


Og det er enkelte personer som er ganske så interessante, ikke minst en politiker som tidlig blir dradd inn i saken – nesten parodisk typisk politiker som har en del svin på skogen. Alt i alt grei tidtrøyte på sofaen på hytta i helga i heller kjølig vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg