torsdag 5. mars 2020

Spraymaling til møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Solid og slitesterk dekklakk til møbler og detaljer på bil, båt og campingvogner.


Kan overlakkeres innen timer eller etter døgn. Tørketid: støvtørr etter min. Spraymale møbler er superenkelt og superlurt! Masse herlige farger å velge i. Carat sprayen til Vakre Hjem er vannbasert, har lite sig og dekker godt oooog tørker fort! Bare prøv;):) Her er to eksempler der den er brukt.


Frisk den opp, fort gjort! Biltemas spraymaling er jeg fornøyd med. Dårlig utvalg i farger da. Bare hvit, sort og noen gråfarger. Men du skal ha hvit, så da er det bare å klemme på.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Fargerike har bedre utvalg av farger. Valg av malingstype avhenger av bruksområdet: Skal du lakkere møbler ? Male veggene i et rom?


Der er bare å komme og levere kjøkkendeler til oss når det passer dere. Her er noen tips til hvordan du får et supert resultat – uansett om det er stoler eller bord du skal male! Denne stolen fulgte med huset og hadde så fine former at huseieren ikke hadde hjerte til å kaste den. Vi tok utfordringen og gikk løs på oppussingen!


Du kan bruge det til at fra radiatorer, dekorationer, møbler og vægge. Her har du mulighed for at slippe kreativiteten løs og hurtigt skabe smukke overflader. Kjøp brukte klær og møbler.


Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.


Spraymaling til møbler

Med spraymaling blir resultatet mer ensartet og jevnt i motsetning til når du tar pensel eller malerull fatt. Maling med pensel kan gi synlige strøk, og malerull kan lett gi et ruglete uttrykk. Påfør enhver spraymaling du vil.


Metalliske teksturer vil se flotte ut. La det tørke, og nyt den nye looken! Restaurer gamle møbler. Du kan også fornye dine gamle møbler , uansett hva slags materialer de er laget av.


Spraymaling til møbler

Som med lamper, kan spraymaling bli påført på treverk, plastikk- eller metallmøbler, for å få dem til å se helt nye ut. Så fint det blir med litt spraymaling. Går en ofte nok på loppemarked og bruktbutikker dukker det nok opp noe etterhvert. Forrige innlegg var fint.


Viktige å huske på for alle som har el omgås barn. Gleder meg til å se hva det blir av sinkbaljen og. Til deler som ikke kan demonteres. Det er noen kloke ord. Som må males selv, for hånd selger vi grunning og maling (samme som vi bruker på verkstedet).


Spraymaling til møbler

Vi tilbyr rimelig frakt i hele Norge slik du får mulighet å sende dine møbelfronter for spraylakkering til oss fra hele landet. LADY Supreme Finish gir et holdbart og flott resultat, og er malingen som anbefales til møbler. Til denne kommoden har vi valgt å bruke to ulike glansgrader – Matt og Superblank. Dette gir en vakker effekt, selv om fargen er den samme! Malingen påføres med rull på de store flatene.


Bruk en rull av god kvalitet. Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Skal du fx male ru overflader eller flader dækket af rust, er spraymaling en god og nem løsning, da den bedre når ind i riller og hak, som ellers kan være svære at dække med pensel eller rulle. Brug tapetrester til fx en bagbeklædning i et skab eller tapetsér det udvendige af lågen. Husk at give tapetet lak, hvis det skal kunne tåle kraftigt slid.


Brug wallstickers som en sød og sjov effekt på et malet møbel. Der fås også små mønsterruller til maling, så du kan rulle et fint mønster hen over skænk, skab eller bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg